mako
פרסומת

אביעד חביב: "מי אנחנו שנשפוט איך דובי הגיבה?"

את ההתקרבות בין אריק חביב לדובי עמירה אי אפשר לפספס. אחרי דרמה לא קטנה מתחת לחופה של חתונה ממבט ראשון, כבר אפשר לראות את החיבור שנוצר ואנחנו לגמרי אופטימיים. אבל האם גם הבן של אריק מרוצה מהניצוצות החדשים? וגם: מה אביעד חושב על משפחת הכלה, ואיך זה מרגיש לצפות בזוגיות של אבא על המסך?

ורד פוליאק
ורד פוליאק
פורסם:
אביעד ודובי
אביעד ודובי | צילום: קובי מהגר, mako
הקישור הועתק

החופה של דובי עמירה ואריק חביב התחילה בדרמה לא קטנה. היא נכנסה ברוח וצלצולים, הוא חיכה לה עם ורד לבן. היא פיזרה חיבוקים לילדים, הוא ניסה ליצור קשר עין ללא הצלחה. החברים זועמים, דובי מתרחקת ואחרי כל זה נדמה שכבר לא נראה את האור בקצה המנהרה. אלא שאז משהו השתנה. טיסה אחת לירח דבש במנצ'סטר, והנה שינוי התפאורה מביא איתו גם שינוי בדינמיקה בין הזוג שהתחיל את פרק ב' בחתונה ממבט ראשון (שבת ב-21:15, קשת 12). פתאום אנחנו צופים בשיחות עומק על החיים, נגיעות לא נגיעות בזמן הטיולים ושיחה אחת שניסתה לנקות את המשקעים מסביב. בחזרה לארץ. גם כשדובי עברה לגור עם אריק, שגרת החיים ביניהם נראתה כמעט טבעית ואנחנו שואלים - האם זה סימן מעודד?

אם תשאלו את אביעד חביב (30), בנו הבכור של אריק ומי שעמד לצידו בציפייה לראות את ההתאמה, נראה שאנחנו קופצים מעל הפופיק. "אי אפשר לשפוט את דובי, במיוחד כשהיא סיפרה על הרקע הזוגי שקדם לתוכנית", הבהיר אביעד והסביר מה עומד מאחורי הקבלה שלו, "המקום שהיא הגיעה ממנו עוד יותר גרם לי להבין את התגובות שלה. בסה"כ מדובר באישה שנושקת ל-60 עם ילדים ונכדים, שלמעשה הפתיעה את כולם, כמו אבא שלי, והחליטה לפתוח דף חדש בדרך שאפשר להגיד שהיא שנויה במחלוקת. אני לא חושב שאפשר לשפוט בן אדם שעושה צעד כל כך לא טבעי. מי אנחנו שנשפוט איך היא הגיבה?".

אביעד ואלדר
הבנים של אריק בחתונה. מימין: אלדר ואביעד חביב | צילום: קובי מהגר, mako

>> אל תפספסו את כל מה שקורה באינסטגרם של חתונה ממבט ראשון

גם התגובות בחוץ מפרגנות?
"בטח. מתקשרים ושולחים המון הודעות בפייסבוק ובאינסטגרם לי, לאחי ולאבא, המון תגובות חמות. עם זאת, אני קורא תגובות ברשת ויוצא לי לראות דעות לפה ולפה. זה דבר טבעי, אנחנו מקבלים את כל התגובות באהבה".

ועדיין, לא קשה שמדובר באבא שלך?
"אני לא יודע להגיד אם קשה – זה צובט, אבל בסופו של דבר יש פה ריבוי של דעות. כל בן אדם מסתכל הדברים מנקודת מבטו וכמו שאמרתי מקודם, אנחנו לא רשאים לשפוט".

משפחה בהפתעה

פרסומת
אביעד ואלדר חביב
הילדים משני הצדדים נפגשים | צילום: קובי מהגר, mako



אז מה אתה מאחל להם מכאן?
"מאחל להם שיצליחו, שהחוויה הזאת תהיה מתקנת בשבילם, שייקחו ממנה רק את הטוב ואנחנו נמשיך לקבל באהבה את הכל. יש לדובי משפחה מדהימה, ילדים מדהימים, התחברנו מאוד, אני מאוד אוהב אותם ואת דובי. אז שייקחו הכל בקלות ובאהבה, שייהנו מהדרך ומהתהליך. מאחל להם רק טוב".