mako
פרסומת

"יאכזב אותי לראות שיש זוגות שמצליחים"

אחרי שעברו לא מעט טלטלות יחד, רלי ואלעד מתכוננים למפגש המיוחד עם הזוגות של "חתונה ממבט ראשון" (הערב ב-21:00, ערוץ 12). אמנם בינתיים נראה שהיחסים ביניהם עלו על הגל, אבל אלעד כבר חושש מהעתיד לבוא. מה יקרה כשהשניים יפגשו עם שאר הזוגות? צפו בהצצה

מערכת תכניות קשת
חתונה ממבט ראשון
פורסם:
הקישור הועתק

רגע לפני המפגש המיוחד בין הזוגות של "חתונה ממבט ראשון" (הערב ב-21:00, ערוץ 12), אלעד ורלי נכנסים למטבח כדי להכין עוגיות בראוניז. דווקא שם, נראה שההתנהלות הזוגית ביניהם עובדת יפה, אבל אלעד כבר תוהה מה יקרה לרלי כשיפגשו את שאר הזוגות: "

גם רלי כבר חושבת על המפגש שמתקרב, ומתחילה עם ההשוואה לזוגות האחרים. "טיפה יאכזב אותי לראות שיש שם זוגות שמצליחים, כאילו נגיד 'למה לי זה לא קרה?' או דברים כאלה. מה יקרה כשרלי תפגוש את אחווה וטל? צפו בפרק שישודר הערב ב-21:00 בערוץ קשת 12.

"חתונה ממבט ראשון": הערב (שלישי) ב-21:00, קשת, ערוץ 12