mako
פרסומת

אנשי הברים: "כשאני בתוך הבר אני דואגת לשים עליי טבעת"

מערכת "חי בלילה" מחפשת את אנשי הלילה האולטימטיביים: בחודש הקרוב נכיר ברמנים מצפון עד דרום. הפעם פגשנו את טינה, ברמנית ב"חתול והכלב" שמספרת על המקצוע הלוהט ומגלה גם כמה סודות מקצועיים

נדב בורנשטיין, חדשות האוכל של ישראל
נדב בורנשטיין, חדשות האוכל של ישראל
חי בלילה
פורסם:
הקישור הועתק

הסילבסטר מתקרב ואיתו גם מסיבת הסילבסטר המסורתית. לכבוד היום החגיגי אנחנו מחפשים את הברמנים הכי לוהטים בסצנת חיי הלילה בסיבוב ברים מצפון עד דרום, סיבוב שיכול לקחת גם אתכם עד לונדון.

והפעם יניב ברק פגש את טינה, שמברמנת ב"חתול והכלב" התל אביבי: "אנשים שותים פה בעיקר וודקה ראשן, רד בול, וויסקי. לא יושבים עם המשקה, בעיקר רוקדים ומתקרחנים", היא מספרת. ומה הדבר המוזר ביותר שקרה לה עם לקוח? היא קיבלה ממנו במתנה "ראש דשא".

אז תרשמו לפניכם:

זה המתכון של טינה לוודקה ראשן בגרסה המיוחדת שלה שנקראת Backdoor:

מוזגים שוט וודקה בהייבול מלא קרח, ולאחר מכן ממלאים עד הסוף בראשיין. מוסיפים מעט מיץ חמוציות ומגישים קר.

חי בלילה, ראשון עד שלישי, 23:15