mako
פרסומת

אנשי הברים: "הקהל הישראלי לא פשוט"

מערכת "חי בלילה" ממשיכה בחיפושה אחר אנשי הלילה האולטימטיביים: במהלך דצמבר נכיר ברמנים מרחבי המדינה. הפעם פגשנו את קסטר, הברמן של מסעדת Aria, שמספר על הקהל הישראלי המורכב ואיך משלבים בייקון בקוקטיילים

נדב בורנשטיין, חדשות האוכל של ישראל
נדב בורנשטיין, חדשות האוכל של ישראל
חי בלילה
פורסם:
הקישור הועתק

שלושה שבועות נותרו עד הספירה לאחור שתקבל את 2014 עם קונפטי ונהרות של אלכוהול שיזרמו בכל הברים ברחבי הארץ. לכבוד היום בו ננשק לשלום את 2013, "חי בלילה" מחפשת את הברמנים הכי לוהטים של חיי הלילה בישראל, בסיבוב ברים מצפון ועד דרום, בסופו תוכלו למצוא את עצמכם בלונדון.

קוקטיילים עם בייקון ובורשט

הפעם פגש יניב ברק את קסטר תומפסון, הברמן של מסעדת Aria,שמתהדרת בבר קוקטיילים איכותי. תומפסון, בריטי שהגיע לארץ לעזור בפתיחת הבר, בכלל תכנן לחזור לקור האנגלי מיד אחרי שיסיים את חלקו: "מישהו הזמין אותי לפתוח פה בר, הייתי אמור להישאר שישה חודשים, אבל הנה, אני עדיין פה."

על הקהל הישראלי יש לתומפסון לא מעט מה להגיד, אבל הוא מקפיד לשמור על נימוס בריטי אופייני: "הישראלים הם לא פשוטים, הם חושבים על כל שקל ולא כל כך מבינים את הרעיון". הרעיון עליו מדבר תומפסון, הוא למעשה ההתמחות שלו על הבר: הוספה של מרכיבים מעולם הבישול אל תוך הקוקטיילים שהוא רוקח: "יש לדוגמא את ה"אולד פאשיין", קוקטייל שמכיל בייקון וסירופ מייפל, ואפילו משקאות עם בורשט", הוא מספר.

הפעם החליט תופמסון לשמור על פרופיל נמוך והתמקד בג'ין אנד טוניק בגרסתו האישית והמיוחדת שזכתה לשם האטרקטיבי Tom Collins:

מוזגים על קרח בכוס "קולינס" שוט ג'ין, שוט תערובת סאוור (סוכר ומיץ לימון) ומשלימים עד הסוף בסודה. לסיום, מקשטים בלימון.

חי בלילה, ראשון עד שלישי, 23:15