הדבר הגדול הבא: פסטה מקנאביס וקרקרים עשויים מצרצרים
ביקור אחד בכנס מזון העתיד שנערך במילאנו, הספיק כדי לקבוע שהקולינריה העתידנית סטתה במפתיע למסלול חדש. אם קרקרים עשויים מצרצרים ופסטה מזרעי קנאביס הם רק ההתחלה, מעניין מה עוד צופן לנו העתיד בעולם האוכל. אבל עד שהוא יגיע, צפו בכתבה המלאה ששודרה ב"חי בלילה"
אם תהיתם איך יראה העתיד הקולינרי שלנו בשנים הקרובות, יש לנו חדשות, איך לומר, קצת מפתיעות. כי הדבר הבא שיגיע אליכם לצלחת לפי כנס מזון העתיד במילאנו, הם פסטה מצמח הקנאביס, קרקרים עשויים מצרצרים ופיצה בצורה לב שמוכנה תוך שש דקות.
את הפסטה מכינים מזרעי צמח הקנאביס ולא מהפרח עצמו, כך שהמכירה של הפסטה היא חוקית בכל העולם. בישראל לעומת זאת, קיימת בעיה עם ייבוא הפסטה, למרות שהחומר הפעיל של הסם אינו נמצא בזרעים אלא בעלי הקנאביס.
עד כאן הכל טוב, אבל כשמדובר בצרצרים, ועוד בהקשר של אוכל, העניינים מתחילים להיות קצת פחות נחמדים. אלא שבתערוכה טוענים שאכילת חרקים בעולם המערבי הוא עניין תפיסתי, ושבעתיד כנראה הכל הולך להשתנות. מודאגים? גם אנחנו.
"חי בלילה": ראשון עד שלישי ב-23:25