mako
פרסומת

נוף: "אשמח לנטוש את המדע לטובת הסירים"

בגיל 32 היא כבר הספיקה להפוך לד"ר לביולוגיה ולהשלים ארבעה תארי פוסט דוקטורט. אבל למרות ההישגים המרשימים באקדמיה, מתמודדת "מאסטר שף" כבר מסמנת את היעד הבא – לשלב בין המטבח הערבי המסורתי לבין אוכל גורמה: "נתתי מספיק שנים מהחיים שלי למדע, הגיע הזמן להתרכז בצד הקולינארי"

נדב בורנשטיין, חדשות האוכל של ישראל
נדב בורנשטיין, חדשות האוכל של ישראל
חי בלילה
פורסם:
הקישור הועתק

מהרגע הראשון סומנה נוף כאחת המתחרות הבולטות של "מאסטר שף", אבל בשבוע החולף היא הבינה שככל שהתחרות מתקדמת הרף עולה, ומצאה את עצמה במשבר כנדרשה להתחרות עם שי טובול על מקומה בנבחרת: "לצערי נכנסתי למשימת ראש בראש עם חבר מאוד טוב וזה שבר אותי. כמה דקות לפני בישלנו כזוג ופתאום ההצלחה שלי זה הכשלון שלו. ידעתי שתחרות כזאת גוררת הדחות של חברים אבל לא רציתי לעמוד במצב כזה שאני צריכה לדרוך על מישהו כדי להצליח", היא מספרת.

עוד בתכניות קשת:

בין המעבדה למטבח

המתכונים של נוף
>> לכל המתכונים של נוף

נוף מספרת שיש לה תכניות גדולות למטבח הערבי והיא נחושה להוכיח לכולם את הפוטנציאל הגלום בו: "רציתי להראות שבעידן שלנו הוא יכול להתפתח למשהו מודרני, אפילו גורמה. הוא לא נופל משום מטבח אחר בעולם". אחרי שרשמה השגים מרשימים בקריירה האקדמית עם ארבעה תארי פוסט דוקטורט, נראה שהיא כבר מוכנה לשלב הבא: "אני רוצה לנסות לשלב בין שתי האהבות הגדולות שלי, אבל אם לא אצליח אני אשמח בינתיים לשים קצת את המדע בצד ולהתרכז בצד הקולינרי. נתתי מספיק שנים מהחיים שלי למדע ועכשיו בא לי לתת קצת לסירים".

"חי בלילה", רביעי - חמישי ושבת, 22:45