mako
פרסומת

"השכנים הזמינו משטרה. היו הרבה צעקות"

טליה ברטפלד ונועם קלינשטיין חברות טובות מאוד של נטע רוט. אז מה קרה כשהשלוש שיתפו פעולה גם על המסך ב"החיים הם תקופה קשה"? אפשר להגיד שהשכנים נלחצו, ובריאיון ל-mako התייחסה הקומיקאית לחוויה הכיפית שקצת יצאה משליטה

הילה יהודה
פורסם:
טליה ברטפלד, מתוך "מי שמע על חווה ונאווה"
טליה ברטפלד, מתוך "מי שמע על חווה ונאווה" | צילום: אבישג שאר ישוב, יח"צ באדיבות yes
הקישור הועתק

אחרי לא מעט תפקידים על המסך ומופעי סטנדאפ מצליחים, היה מתבקש שטליה ברטפלד תצטרף לעונה החדשה של "החיים הם תקופה קשה" (פרק חדש הערב, שלישי, קשת 12). זה קרה בפרק הקודם ששודר, שבו גילמה הקומיקאית, לצד הזמרת, השחקנית והצלע השלישית בחבורה, נועם קלינשטיין, שותפה לדירה של החברה הטובה מהחיים האמיתיים, נטע רוט.

"אני שחקנית, זה אתגרים שאנחנו צריכים להתמודד איתם לעשות דברים שהם שונים מאיתנו ולקחת על עצמנו משהו שלא תמיד תואם את עולם הערכים שלנו", סיפרה בריאיון ל-mako. "באמת הרגשתי שזה אתגר משחקי ממש. עם נועם זה בא לי מאוד בקלות כי אני מאוד אוהבת אותה ומחוברת אליה. לקחו סיכון ובאמת השכנים הזמינו משטרה ביום הצילום שלנו".

מה קרה שם?
"היו הרבה צעקות ונורא פחדו וחששו. הצעקות היו מגובות בטקסט".

הרגשתן שיש דברים מהחיים שאי אפשר להכניס לדינמיקה בסדרה?
"כן, את זה שנטע כל הזמן מתפשטת, היא מתפשטת ללא הרף. הייתי אומרת שגם אני, אבל אני עושה את זה יותר צנוע ממנה, נראה לי. אבל נועם אותו הדבר, היא כמו הדמות שלה - המנהיגה".

מה היה קורה אם הייתן שותפות לדירה בחיים האמיתיים? זה היה נגמר בפיצוץ או שזאת הייתה דירת חברות כיפית?
"זה היה מתחיל בפיצוץ, נמשך בפיצוץ ונגמר במוות. אגיד שחייתי עם נטע במשך שבוע בטיסה שלנו לחו"ל וזה נגמר בנתק קטן, זה לא למגורים. זה לא יצור למגורים. איתי אבל קל לגור".

אז יש חברויות שעדיף להשאיר לבתי קפה?
"אפשר בבית אבל באופן מוגבל, לא לישון וכאלה".

איך זה הרגיש להיות על הסט עם חנוך דאום ועלמה זק?
"אני התאהבתי בעלמה, בתור לסבית רציתי להיות איתה בזוגיות, לא יכולתי אבל ניסיתי. לא הייתי עם חנוך בכלל על הסט, לא הצטלמתי איתו, אבל אני אוהבת אותו הוא טיפש כמו כולנו".