מרק העגבניות של אבי מלר
שף עזרא קדם לא מוכן לסבול במטבח שלו רסק עגבניות מהסופר, אבל אם תתפשרו על הפרט הקטן הזה, ותלכו לפי המתכון של אבי מלר, תקבלו מרק עגבניות טעים וכיפי. הנה המתכון המלא
mako
פורסם:

רסק עגבניות
2-3 פלסטיקים
קרטון אחד של שמנת לבישול
קילו תפוזים טריים
2 עגבניות מרוסקות של "פרי הגליל"
3-4 גזרים טובים טריים,
אורגנו
בזיליקום
עלי דפנה
אופן הכנה:
מטגנים עם שמן זית כמה גזרים חתוכים עד שהם מתרככים, מוסיפים להם מים לפי הצורך ל 4 אנשים. מביאים לרתיחה ומוסיפים סוכר, רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות. מבשלים 2-3 דקות (ניתן בשלב זה לטחון את בבלנדר ידני).
בשלב זה להוסיף מיץ תפוזים סחוט, ואז את התבלינים: אורגנו רוזמרין עלי דפנה. בסוף - מוסיפים את השמנת המתוקה.
נותנים למרק לבעבע עוד מס' דקות, וומשאירים על אש קטנה עד שהטעמים יתמזגו
מצאתם טעות לשון?