mako
פרסומת

צוות לעניין

השף עזרא קדם יוביל את התכנית וישמש כמנטור של המתמודדים - חלקם מקצועיים וחלקם חובבנים - בוא להכיר את האנשים שיעזרו לו להפוך אותם לשפים של ממש

mako
פורסם:
הקישור הועתק


עזרא קדם
שף קדם - האיש והאגדה | תמונת AVI: עדי רם, תחרות מתכוני השוקולד של עלית

שף איתי סקורופה

השף הבינלאומי איתי סקורופה החל את דרכו כיד ימינו של השף ישראל אהרוני במסעדה המיתולוגית "תפוח הזהב". עד היום הוא נחשב לתגלית הגדולה של אהרוני. בגיל 22 כבר סומן כהבטחה קולינארית גדולה בישראל. לאחר 4 שנים במסעדתו אהרוני, שף סקורופה עבר לארצות הברית כדי לעבוד במסעדות הנחשבות ביותר בעולם: "ז'וליז קיטשן" מסעדת השנה 2003, "ז'אן לואי פלדן", ניו יורק. כמו כן איתי עבד ב"למלואז" שבדרום צרפת, בעלת 3 כוכבי משילן ובכמה מסעדות נחשבות במוסקבה.
ב 2004 הקים את מסעדת הגורמה "אדמונד" בנצר סירני. כיום שף ויועץ קולינארי במסעדות נחשבות ביותר בארץ.

שפית גלי ברמן

שפית גלי ברמן התחילה את דרכה הקולינארית לפני 18 שנה כטבחית במסעדה המיתולוגית של השף חיים כהן, "קרן". לאחר סטאז' ב-Moulin de martiaux בצרפת והתמחות במנות אחרונות, הפכה שפית ברמן לקונדיטורית הראשית של מסעדת "קרן" ו"דיקסי" של כהן.
גלי המשיכה לפתח את הקריירה הקולינארית שלה בארץ ובעולם: ב-96 הייתה שפית ב"פוד-ארט", ב-99 שפית פרטית של טד אריסוןובילתה בהתמחויות נוספות באנגליה ובצרפת ב la manoir aux quat saisons וב Café a la Carte.
כיום גלי היא השפית והבעלים של חברת הקייטרינג "גלי ברמן - קייטרינג שף" ובנוסף משמשת כשפית הבית של חברת ספייסס ושל חברת שולטס ישראל.