mako
פרסומת

"הייתי קורבן של הסיטואציה, אף אחד לא עזר לי"

דורין אטיאס, מלכת הדרקונים ומבקרת האופנה הצבעונית והסרקסטית של ערב טוב עם גיא פינס, מסתירה מאחורי החיוך והצחוק גם לא מעט קשיים. בראיון לתכנית אינטימי עם רפי רשף, סיפרה אטיאס על הדיכאון שחוותה לאחר לידת בנה

רפי רשף אינטימי
פורסם:
הקישור הועתק

את דורין אטיאס אנחנו מכירים בתור הסטייליסטית המצחיקה והביקורתית שמחלקת, לא ממש בנדיבות, דרקונים בתכנית ערב טוב עם גיא פינס. אטיאס אולי שולטת ביד רמה באופנה, אבל מסתבר שבתחום אחר היא נתקלה בלא מעט קשיים: אימהות.

בריאיון לתכנית אינטימי עם רפי רשף, סיפרה אטיאס על הקשיים שחוותה כאמא ועל לידתו של בנה הבכור מורי. "אני לא חייתי בחוויית ילדים לפני שנולד מורי", שיתפה באומץ, "יש לי אחיינית שהיא כבר גדולה, אבל לא גידלתי אותה ולא ביקרתי אותה לעתים תכופות. כמו שהתחתנתי בכוח האינרציה, של התגלגלות, כך גם ילדתי את מורי. לא עשו לי הכנה – לא אמא שלי ולא אחותי".

סלבסיכום
אטיאס. "לא עשו לי הכנה" | צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של דורין אטיאס

"זה לא הדי.אנ.איי שלי", הוסיפה אטיאס. "אני לא מגדירה את עצמי אמא כמו כל אמא, אבל האימהות קסומה בעיניי. זה לא בטבע שלי. מורי הפך אותי לאמא, ובעצם היותי כאמא יש לי תפקידים ואני לא יודעת מה לעשות, חוץ מלהיות מצטיינת בתפקידים האלה – לא כי אני רוצה, אלא כי אני יודעת שצריך. להניק שנה, לטחון אוכל, לוותר על עצמך. הייתי קורבן של הסיטואציה, אף אחד לא עזר לי".