mako
פרסומת

ברקוביץ' נגד השרה רגב: "תני לאירוויזיון להגיע לתל אביב"

בפרק הבכורה של "לילה חם", תכניתם החדשה של אופירה אסייג ואייל ברקוביץ' ששודרה אמש (ד') בערוץ 12, ביקש המגיש לפתוח בקמפיין נגד התנהלותה של מירי רגב. בעקבות ההתבטאות שהאירוויזיון צריך להיערך בירושלים, קרא ברקוביץ' אל שרת התרבות והספורט: "אל תתערבי". צפו

מערכת תכניות קשת
אופירה וברקוביץ'
פורסם:
הקישור הועתק

רגע לפני שריקת הפתיחה של המונדיאל, הושקה אמש (ד') תכניתם החדשה של אופירה וברקוביץ', "לילה חם". תכנית הלייט נייט שתשודר כל ערב בערוץ 12 מיד לאחר רצועת הפריים, תסכם את אירועי היום ותעסוק בהרחבה בטורניר הכדורגל העולמי מרוסיה.

ובלי לבזבז זמן, ביקש אתמול ברקו לפתוח את התכנית עם קמפיין שאותו הוא מתכוון להריץ במשך החודש הקרוב, בו הוא מבקש ממירי רגב לא להתערב בסוגיית אירוח האירוויזיון, זכר להתבטאות השרה שהאירוע צריך להיערך בירושלים או לא להיערך בכלל. ברקו ביקש למסור לרגב: "תעזבי אותנו בשקט, תני לאירוויזיון להגיע לתל אביב ולא לירושלים".

על אף שביקש להדגיש שאין לו משהו אישי נגד השרה, לא חסך ברקו בביקורת: "אני חושב ששרת התרבות והספורט צריכה להתנהג יותר בצניעות. אני לא אוהב את הדרך שלה, אני לא אוהב שהיא חוטפת מיקרופונים, ואני לא אוהב את הוולגריות".

"לילה חם": ראשון-חמישי בקשת, ערוץ 12