חגיגות הבר מצווה המרגשות של גלית ויואב בשידור חי
יואב לימור וגלית גוטמן חוגגים בר מצווה. צמד המגישים החל את דרכו יחד על המסך בשנת 2013 ועכשיו הם חוגגים 13 שנים לשיתוף הפעולה המצליח. מבין הברכות הרבות שקיבלו היו שתיים מיוחדות ביותר

זה נדמה שהשידור הראשון של גלית גוטמן ויואב לימור יחד היה אתמול. פתאום בלי ששמנו לב צמד המגישים כבר חוגג בר מצווה. בין שלל ההפתעות השונות והמרובות שקיבל הצמד בשידור היה סרטון ברכות עם נגיעה אישית במיוחד עבור הצמד שמשדר יחד מאז שנת 2013 אז עוד קראו לתוכנית "הבוקר של קשת".
במהלך התוכנית ששודרה הבוקר (שישי) השניים זכו לברכות מרגשות ממספר אורחים מהעבר כמו הזמרים עברי לידר ושלומי שבת וגם החברים ב"ארץ נהדרת" ו"מועדון לילה". צוות התוכנית גם הכין הפתעה קטנה לשניים עם ברכות מיוחדות במיוחד עבורם. קרן, אשתו של לימור הפתיעה ובירכה: "בר מצווה, אין דברים כאלה. אני אוהבת אתכם, אותך במיוחד אהוב שלי. ואני מקווה שניפגש פה גם בחתונת הכסף". עבור גוטמן היו אלו הבנות שלה אמה ושירה, ששיתפו מי המנחים האהובים עליהן: "אנחנו לא הכי אובייקטיביות, אבל אנחנו הכי אוהבות לראות אתכם על המסך. אתם הכי טובים בעולם".
גם הפעם הם לא היו יכולים לוותר על המסורת הקבועה, ולא זו לא העוגה, שהייתה. לימור נתן גם זר פרחים לזוגתו הטלוויזיונית, שהודתה לו על זה שלפני 13 שנים הוא התעקש שתצטרף אליו לתוכנית הבוקר. לכבוד סיומו של השידור החגיגי זרקו על השניים סוכריות כמיטב המסורת.