ג'קי מהאח הגדול או אלכס מהיפה והחנון: מי יהיה על המיליון?
הזמרת אפרת גוש, הסופר עמוס עוז, ג'קי מהאח הגדול ואלכס מהיפה והחנון - ארבעת הנציגים הלא רשמיים של התרבות הישראלית הם המועמדים שהכי היינו רוצים לראות על שטרות הכסף החדשים של מדינת ישראל. מי מהם יזכה בכבוד הגדול? ארץ נהדרת מחליטה בשביל כולנו
הנגיד אלי פישר בחר השבוע במנחם בגין, יצחק רבין, שי עגנון והמשוררת רחל כאישים שיופיעו על שטרות הכסף החדשים של מדינות ישראל. כיאה לכל מקרה שדורש שינוי במחוזותנו, הביקורת על הבחירה לא אחרה להגיע.
ארץ נהדרת מתגייסת למען האומה ומביאה פתרון ליישוב המחלוקת: שעשועון בכיכובם של האישים שהעם רצה לראות את דמותם מתנוססת על השטרות בעיצוב החדש. בקטע מתוך תכנית פתיחת העונה של ארץ נהדרת ארבעת המועמדים מתארחים באולפן התכנית ונדרשים להפגין ידע כללי ויכולות מילוליות מגוונות. ג'קי מהאח הגדול, הסופר עמוס עוז, הזמרת אפרת גוש או אלכס מהיפה והחנון - מי יזכה בתואר הנכסף?
ארץ נהדרת, שישי בקשת, 21:30