mako
פרסומת

בעקבות להקת אפליקציה: מה עוד לא הולך ביחד?

להקת הבית של ארץ נהדרת, הלא היא 'אפליקציה' האיכותית, הנחיתה עלינו להיט נוסף - "חברים וכסף זה לא הולך ביחד". ולא רק חברים וכסף, מסתבר: חרדים וקיץ, קבנוס ונוטלה, ומה עוד? כתבו לנו את הרעיונות שלכם

ארץ נהדרת
פורסם:
הקישור הועתק

להקת אפליקציה הולכת ומבצרת את מעמדה לא רק כפצצת רגש מוזיקלית ממדרגה ראשונה, אלא גם כמנסחת המדויקת ביותר של רגשות הציבור מניף- המצתים וחובב האייפונים במילותיה הישירות והבלתי מתפשרות. לאחרונה, נוכחנו בצד הבונקרי-עד-ברזלני של חבורת המוזיקאים המתלקקת, בשירם "חברים וכסף": מילות השיר מגוללות את כאבו של חבר אשר קנה לרעהו שתיה קלה לפני 5 שנים ולא קיבל חזרה את הכסף ("גם 5 שקלים זה כסף"), חבר אחר שהקפיץ את זולתו הביתה אבל זולתו לא התחלק איתו בדלק, ועוד ועוד.

>>רוצים עוד? היכנסו לכל הלהיטים של להקת אפליקציה

יש עוד דברים שלא הולכים ביחד, אומרים אפליקציה: בחורות ואוטוף קבנוס ונוטלה, גראס ופסיכומטרי, מרתון וג'חנון, עיוור ועמוד, חרדים וקיץ. אבל בטוח שיש עוד: דייט ראשון ובצל? אוהדי הפועל ושמעון מזרחי? אבי אטינגר ובכיפית? אתם בטח יכולים לחשוב על עוד כמה. קדימה, טקבקו לנו כאן את הרעיונות שלכם.

ארץ נהדרת , יום ו' ב-21:30