יניב ביטון: "אמרו לי שדרעי אוהב את החיקוי, לא ברור אם זאת מחמאה בשבילי"
רגע לפני שיחזור לגלם את דמותו של אריה דרעי ב"ארץ נהדרת", יניב ביטון חושף את נושאי השיחה מאחורי הלקעים, האם הכוכבים מתווכחים ביניהם על פוליטיקה, ומי הדמות האהובה עליו מבין הדמויות שחיקה בעבר: "אני הופך לבעל הבית של האולפן"


בזמן שהמסך מתמלא בעימותים, סקרים וראיונות לקראת הבחירות, גם הפעם כוכבי "ארץ נהדרת" מגיעים לספק לנו אסקפיזם. רגע לפני שהתוכנית חוזרת בעונה חדשה (שלישי אחרי החדשות, קשת 12), יניב ביטון סיפר בריאיון ל-mako מה לדעתו אריה דרעי חושב על החיקוי שלו, מהם נושאי השיחה הנפוצים מאחורי הקלעים, ואיזה דמות היה שמח לחקות שוב.
לאחר זמן מה ללא עונה באוויר, ביטון שיתף כי הרגיש שהתוכנית חייבת לחזור. "החיוך לא יורד לי מהפנים מהרגע שהגעתי. זה קצת כמו שמתגעגעים לחברים אחרי החופש הגדול ומגיע 1 בספטמבר, אז יש רק שמחה לראות את כולם. הייתה תקופה עכשיו שממש גירד לי בגוף שאין תוכנית, היו כל כך הרבה דברים להגיב עליהם. סוף סוף זה חוזר, זה חייב להיות באוויר".
יש לכם מאחורי הקלעים ריבים על פוליטיקה?
"לא כל כך, רוב הדיבורים שלנו הם על עבודה, טיולים, צימרים, קניות, ריכולים, זוגיות וסקס. פוליטיקה כמעט ולא, וגם אם יש לא זכור לי שזה מגיע לאמוציות, אנחנו מאוחדים".
אתם באמת מרכלים על בני הזוג שלכם?
"יש נושא שיחה חוץ מזה? את יודעת כמה זמן יש לנו לרכל?".
מה לדעתך דרעי חושב על החיקוי?
"נראה לי שהוא אוהב אותו, ככה אמרו לי פעם אנשים שמכירים אותו. לא ברור לי למה ואם זאת מחמאה בשבילי או לא".
יש דמות חדשה שאתה רוצה לחקות בעונה הקרובה?
"לא, אבל יש כאלה שהייתי שמח לחזור אליהן. איתן בן-אליהו, ברק סרי, לאילה חסון אני מתגעגע בטירוף".
איזה דמות שחיקית היא האהובה עליך מכל העונות?
"אילה חסון, כי אני נכנס והופך לבעל הבית של האולפן, שם את קיציס בצד. אני מאוד אוהב לעשות את החיקוי הזה".