חגיגה: שרית חדד מגיעה לעשות שמח
בשבועות האחרונים שרית חדד עלתה שוב לכותרות כשחשפה כי היא מצפה לילד ראשון והצליחה לשמח לא מעט מעריצים. הערב ב"ארץ נהדרת" (21:00) מלכת הזמר הים-תיכוני וההריונית הכי מסקרנת בעולם הבידור הישראלי תגיע להרים באולפן בדיוק כמו שהיא יודעת
מערכת תכניות קשת
ארץ נהדרתפורסם:

ההודעה של שרית חדד על הצטרפותה למועדון ההריוניות העלה אותה לכותרות יותר מכל סינגל חדש, ולצד החגיגות על ההריון הראשון היו גם לא מעט אנשים שהסתקרנו לדעת מי האב המאושר. בימים אלה מלכת הזמר המזרחי לא נותנת להורמונים ובחילות הבוקר להכריע אותה, וחוגגת את הבשורה המשמחת בשורת הופעות על במות ברחבי הארץ.
הערב ב"ארץ נהדרת" שרית חדד מצטרפת לרשימת החיקויים הבלתי נשכחים של הזמרות הישראליות, ביניהן עדן בן זקן וירדנה ארזי. בשמלה לבנה, בלונד נוצץ ובטן מבצבצת חדד תביא איתה את הקצב המזרחי ובאה להרים את האולפן.
"ארץ נהדרת" - הערב ב-21:00 בקשת, ערוץ 2
מצאתם טעות לשון?