mako
פרסומת

אני חני: אשתו של אשר חושפת פנים

אחת התעלומות הכי גדולות בעונה הנוכחית של "ארץ נהדרת" היא מי מסתתרת מאחורי הקול הצפצפני של חני, אשתו של אשר בן חורין. רגע לפני סיום העונה והמערכון המיוחד שהם מכינים לכם למוצ"ש, אתם מוזמנים להגיד לה נעים מאוד. בלעדי לאתר

ירון רוולסצ'י
ארץ נהדרת
פורסם:
הקישור הועתק

"אששששששששר, איפה אתה?!" כבר הפך להיות ביטוי שגור בפי כל מי שמחפש משהו או מישהו. עכשיו, אחרי שהתאהבתם בו, נהג המונית הכי מופרע במדינה, אנחנו מזמינים אתכם לפתוח את הלב גם לאשתו היקרה מדלק פז, ולקוות שאחרי שתכניסו אותה פנימה, הוא לא יגרש אותה חזרה לאמא שלה, אשת הווג ועיתוני החינם, חדווה.

"איפה אני? משתזף עם בייגה שוחט בבניאס"

שאלה נוספת ומסקרנת לא פחות, היא מי עושה את קולה של אמא של חני, חדווה אכולת הניקוטין? אין לנו מושג כמה תפתיע אתכם הידיעה הבאה אבל גם פה, בדיוק כמו במקרה של האישה לה הוא בחר לשים טבעת, מדובר בלא אחרת מאשר ליאת הר לב. אז אחרי ליהיא האשטג, ג'ניפר סנוקל ואפילו טלי מ"רמזור", אין ספק שליאת יכולה להוסיף עוד שתי דמויות לרזומה העשיר שלה, ולהיות גאה בהן בערך כמו שאשר יהיה גאה בנשימתו האחרונה.

ג'ניפר סנוקל ועופר טלקר
חני סנוקל? הגיוני סה"כ | צילום: מיכל אפרתי, ארץ נהדרת

ארץ נהדרת, תכנית סיום העונה, שבת, 21:00

עוד בתכניות קשת: