גלגול נעים: לא תאמינו מה אפשר להכין מסושי
בפרק הקרוב של "הצילו! אני לא יודע לבשל" יכינו המתמודדים את המאכל היפני המסורתי. ביפן הרחוקה, סושי-מאסטרים אמיתיים מתאמנים שנים כדי להגיע למעמד של גלגול הדג, האורז והאצות יחד, ולכבוד הפרק המלוכסן אספנו לכם כמה ממנות הסושי המטורפות שמסתובבות ברשת. צפו
רותם קפלינסקי
הצילו! אני לא יודע לבשלפורסם:
פרק הסושי של "הצילו", שלישי, 21:00
>> אתם בחרתם: הסושיה הטובה בארץ
>> אוהבים את הסושי שלכם דווקא בטייק אוואי? לחצו כאן למבחן הטייק אוואי של מאקו
>> חולמים גם אתם לבשל כמו גדולים? בואו להירשם לעונה החדשה של "מאסטר שף"
מצאתם טעות לשון?