mako
פרסומת

ולקינוח: איך הפתיעה יעל בר זוהר את ילדיה?

אחרי מנות ראשונות ועיקריות, הצלחות וכשלונות, הגיע הזמן של תלמידי הצילו! לקצת מתוק בצלחת. לקראת פרק הפנקייקים בשלישי הקרוב (21:00), פנינו אל התלמידים כדי לשמוע איפה ואיך הם אוהבים את החביתייה שלהם. את התשובה המפתיעה ביותר העניקו רולידר ("משלב בין בריא לטעים") ויעל בר זוהר שהופתעה ויצאה עם שיעור לחיים והילדים. מתוק פה

מערכת תכניות קשת
הצילו! אני לא יודע לבשל
פורסם:
הקישור הועתק

שני ונאור טועמים מהמטבח העיראקי
נוטלה מימין, שוקולד לבן משמאל | תמונת AVI: מתוך "הצילו! אני לא יודע לבשל", שידורי קשת

אטיאס בשחור לבן

הראשונה שמחשיבה את הפנקייק כגילטי פלז'ר איכותי היא שני אטיאס: "בתור נערות, אני וחברות שלי היינו מסיימות את שיעורי הריקוד ופונות ישירות אל 'לה גופרה' בחיפה", היא נזכרת, "את שלי אהבתי עם שבבי שוקולד לבן וסירופ שוקולד חם". האמת? בשביל כזה פנקייק שיעור ריקוד נשמע שווה את המאמץ.

טל ברודי לא משועשע
"פנקייק האוס בתחנת הבנזין בבית ינאי". העיקר שאנחנו מבינים אותו | צילום: עודד קרני, mako

הבית של טל ונאור

חובב שוקולד נוסף הוא נאור אורמיה: "פנקייק נוטלה שמן ועסיסי", הוא יורה בלי להסס, "וכמובן, במסעדת 'בית הפנקייק', מקום שהוא בית על מלא", הוא צוחק. את החיבה המיוחדת לאותה מסעדה חולק נאור עם טל ברודי שתיאר לנו את המקום הפופולארי במילותיו שלו: "אני אוהב ללכת ל'פנקייק האוס' בתחנת הבנזין בבית ינאי". לקח לנו לא מעט זמן, אבל בסוף הצלחנו להבין שהוא פשוט אוהב לאכול בבית הפנקייק ב- M הדרך.

קישוא
רולידר? באמת?! | צילום: getty images
פרסומת

את הפנקייק המפתיע מכולם מצאנו בבית משפחת רולידר: "הפנקייקים האהובים עליי הם אלו של בתי נתלי", מוסר הפרופסור בגאווה, ומוסיף שאת מה שהוציא מכולנו עיקום שפתיים חצי מנומס. "מה שאני הכי אוהב שהיא שמה לי עליהם זה שוקולד מריר וזוקיני. מדובר בשילוב בין בריאות לטעם". זוקיני? קישוא גמדי? מישהו חייב לבדוק את זה, ואנחנו מעדיפים להיות אלו שיספרו להם איך היה.

ההפתעה של יעל

"מתי היה הפנקייק הכי טוב שאכלתי?", שואלת יעל בר זוהר, וממהרת להיזכר. "האמת היא שלא אכלתי יותר מדי פנקייקים לאחרונה. בעיקר בגלל כמות הקלוריות והייסורים לאחר מכן, אז אני משתדלת לא לחטוא איתם יותר מדי". היא צוחקת. בסופו של דבר, בר זוהר בכל זאת מרשה לעצמה להתפנק מדי פעם, ומתברר שכגודל השיעור, גודל הפינוק: "זה אולי נשמע מוזר, אבל הפנקייק הכי טוב שאכלתי היה זה של השף ניצן. זה פנקייק מעלף, גדול ואוורירי", היא אומרת וניכר שמדובר באהבת אמת. "זה מושלם. ועליהם נותר רק למרוח שכבה של קצפת שלמדתי להכין בעצמי ומוס שוקולד שהוא עוד מתכון מוצלח של ניצן".

משימת הממולאים יוצאת לדרך
יש מתכון! | תמונת AVI: מתוך "הצילו! אני לא יודע לבשל", שידורי קשת
פרסומת

ומה הם קיבלו?

"ברור שאת מה שהם רצו - בלי הנחות של שבעה ימי צילום בשבוע, עם עיניים חצי עצומות, התייצבתי והכנתי להם פנקייקים מדהימים. אני ממליצה לכולם לראות את התכנית, לרשום את הסבריו של ניצן, ללמוד וליישם בבית. הצלחה והנאה מובטחת".

ועכשיו, אחרי שהמתמודדים פרקו את המתוק שעל ליבם, הגיע הזמן שתספרו לנו איך אתם אוהבים לאכול את הקינוח שככל הנראה אין אדם בעולם שיסרב לו.

"הצילו! אני לא יודע לבשל" - כל הרגעים הכי מרגשים, המתכונים וקטעים מאחורי קלעים

עוד בהצילו!: