דיאן שוורץ על האפשרות לזוגיות: "רוצה להיות עם פרפרים בבטן"
בזכות עבודה קשה לצד מגמת שיפור מפתיעה, דיאן שוורץ ולוטם מדמוני הצליחו להבטיח את מקומם בשלב השידורים החיים של "רוקדים עם כוכבים". בריאיון ל-mako שיתפו השניים על הרמה שעולה בקצב מסחרר, האם נראה בקרוב את הכוכבת בזוגיות חדשה והמטרה שהציבו לעצמם: "רוצים להרים את הגביע"

אחרי שדיאן שוורץ ולוטם מדמוני התאוששו מהשוק של הריקודים הראשונים על הרחבה, הם מסתמנים אצל הקהל בבית ואולי גם אצל השופטים כאחד מהזוגות המובילים בתחרות של "רוקדים עם כוכבים". בריאיון ל-mako רגע לפני שלב השידורים החיים (ברביעי, אחרי החדשות בקשת 12), הם שיתפו על התגובות שקיבלו בעקבות הביצועים, עליית המדרגה ברמה של התחרות, וגם - האם נשמע בקרוב על זוגיות חדשה.
"אני בתקופה שלא מעניין אותי בה שום דבר חוץ מ'רוקדים עם כוכבים', אני חיה, נושמת וישנה את התוכנית". שיתפה שוורץ על האפשרות לקשר זוגי. "אני אפילו לא שמה לב לדברים האלה, ואם אני מתחילה קשר זוגי אני רוצה לתת את המאה אחוז שלי. אני רוצה לתת להתחלה להיות עם פרפרים בבטן ולתת את לו את מלוא תשומת הלב שלי, אז זו לא התקופה. אבל אולי בקיץ". הרקדן מדמוני הוסיף בהומור: "בספטמבר יהיה לה הרבה זמן".
איזה תגובות קיבלתם ברחוב על הביצועים שלכם העונה?
דיאן: "קיבלנו המון מחמאות וחיבוק ענק מהקהל. זה מרגש אותנו מאוד ואנחנו מחכים לרגש ולהתרגש".
לוטם: "אנחנו רואים את זה בסרטונים ובתגובות שאנשים כותבים, וזה מחמם לנו את הלב. כמות התגובות שאנחנו מקבלים בפרטי, וכל התמיכה הזאת נותנים לנו נותנים לנו את הדרייב להמשיך. בסוף אנחנו לא עושים את זה בשביל הציונים ובשביל התלבושות, אנחנו עושים את זה בשביל הקהל בבית. אנחנו רוצים שהוא יבוא, ייהנה, ושיאהב את מה שהוא רואה".
יש תגובה ספציפית שבלטה עבורכם?
דיאן: "יש כל כך הרבה תגובות טובות, כל כך הרבה אנשים שעוצרים את היום שלהם כדי לכתוב לנו ואנחנו מעריכים כל תגובה".
זו אחת מהעונות הטובות ביותר שהיו לנו, ואנחנו מגיעים בדיוק למאני טיים שלה, איך אתם מתכננים להביא את האקסטרה לרחבה?
לוטם: "אם התאמנו קודם כל היום, עכשיו אנחנו מתאמנים כל היום וכל הלילה. אנחנו לא יוצאים מהסטודיו ואנחנו מנסים להביא את המיטב שלנו לרחבה. גם אם אנחנו נחים לרגע, אז דיאן אומרת, 'טוב, בוא נעשה את זה שוב'. אבל אנחנו נהנים, בדיוק דיאן ואני דיברנו על זה לפני שבוע, כשסיימנו את היום בסטודיו ורצינו לישון, דיאן אמרה, 'כיף לי לבוא לפה מחר בבוקר'".
דיאן: "אנחנו ישנים בסטודיו. כיף לי לרקוד עם לוטם, כיף לי ללמוד ממנו, כיף לי לבוא לסטודיו ולעלות לרחבה כל שבוע. זה פשוט מרגש".
מה שונה בגישה שלך בתור מנטור בהכנה לשידורים החיים?
לוטם: "הגישה שונה אבל דומה, כי אנחנו תמיד עבדנו קשה, ותמיד השקענו בכל פרט עד הציפורניים ונתנו את כל כולנו. אבל עכשיו יש איזה אקסטרה של לא ללמד דברים, אלא לסגור את הסיפור של הריקוד לעומק. כלומר, שהמסגרת והתמונה תמיד תהיה יותר שלמה ומושלמת".
דיאן: "אני מרגישה שלוטם נותן את כל כולו בכל שלב, גם אם זה הפרק הראשון או הלייבים. לכן אני לא חושבת שיש משהו שהוא שונה במיוחד".
"אני רוצה להרשים את כל השופטים באותה מידה". אמרה שוורץ על המטרות שלה לשלב הבא והוסיפה, "כל אחד מביא את הצבע שלו, עומק אחר ואת הביקורת שלו. אני לוקחת את כל מה שהם אומרים איתי לסטודיו ומבקשת מלוטם לדייק אותי. בגלל שאני לא באה מהעולם הזה בשום צורה אישית ולא נגעתי בכלל, לא נגעתי בריקוד כל חיי, אז גם לפעמים שנותנים לי ביקורות אני לא לגמרי מבינה למה הם מתכוונים".
"הקהל לא מבין בבית כמה הביקורות האלה נוגעות בנו כזוג שמתחרה פה", הרקדן המשיך את זוגתו לרחבה והוסיף: "כשאנחנו בסטודיו דיאן באה ושואלת אותי, 'למה אנה התכוונה שם', 'מה חיים רצה שהוא אמר את זה? מה הוא מצפה ממני לעשות?'. היא מנתחת אותם, שואלת, מעמיקה ורוצה להבין. היא גם שואלת אותי אחר כך אם הצלחנו. אנחנו רוצים פשוט להתקדם ולהשתפר כל תוכנית".
מדמוני סיכם את דבריו עם הצהרת כוונות: "נראה לי שאנחנו במקום להגיד, שאנחנו רוצים להגיע לגמר ואנחנו רוצים גם לנצח. אנחנו נעשה הכל בשביל זה. נשמח שהקהל ייהנה ממה שאנחנו עושים, אנחנו רוצים שהוא יחייך ויהיה לו כיף לראות אותנו כל פעם מחדש, ואם הוא יקום ויצביע לנו זה בגלל שבאמת היה לו כיף לראות אותנו. אז אנחנו רוצים לתת להם את הכי כיף שאפשר".
אתם הזוג הראשון והיחיד שממש רואה את עצמו בגמר.
"איזה חירטוט, כולם רוצים להגיע לגמר. בהתחלה גם אני לא האמנתי בעצמי, ועכשיו אני מאמינה בי. אנחנו נגיע לגמר, אני רוצה שנגיע לגמר. לוטם האמין בזה מההתחלה אבל אני לא הייתי בטוחה שאני רוצה להגיע לגמר, גם לא הייתי בטוחה שאני יכולה להגיע בכלל לגמר, אבל מפרק לפרק ומביקורת לביקורת, כשאני שומעת את הקהל בבית ובאולפן אומר לי את הדברים שהם אומרים לי, אז זה נותן לי המון ביטחון, וכן, אני רוצה להגיע לגמר".
לוטם: "אני רוצה לדייק, לפעמים אנשים אוהבים להצטנע ולהגיד, 'לא, אני לא יודע, אולי', אצלנו זה בא מבפנים. כשהכרתי את דיאן, ראיתי לה את זה בעיניים, היא אמרה, 'אני רוצה, אני באה ללמוד אבל אני לא יודעת אם אני מסוגלת. אבל אני כן רוצה להגיד לך שאני אעשה את כל מה שאני יכולה בשביל להגיע לשם'. בשבועות האחרונים בסטודיו, פתאום היא מרגישה את זה וזה באמת משהו אמיתי, שבן אדם מתקדם, השתפר, עומד פה, ורוצה להצליח. בסוף 'רוקדים עם כוכבים', זה כוכבים שבאים ללמוד ריקוד. ואני חושב שאין דוגמה יותר אמיתית לזה מדיאן שוורץ. היא לא באה מהמחול, היא לא מדברת מחול והיא לא ישנה מחול. אבל היא לומדת את זה, והיא עושה את זה על הצד הטוב ביותר. היא תלמידה טובה, יש לה אמביציה, רצון ומוטיבציה, והשמיים הם הגבול".
דיאן סיפרת שאת קרובה מאוד להורים שלך ואנחנו יודעים שבעבר הם נאלצו להתמודד עם תגובות קשות, משהו ביחס אליהם השתנה?
"תפקיד חיי הוא לכבד את ההורים שלי, וברור שהיום התגובות שונות ומרימות".