mako
פרסומת

"רגשות מעורבים": בעלה ובנה של אנה ארונוב טסו לחופשה בלעדיה

כשהקיץ מתקרב לסיומו והיא נמצאת באחת התקופות הכי עמוסות מבחינת עבודה, אנה ארונוב נאלצה להתמודד עם פרידה לא צפויה. לחשבון האינסטגרם שלה העלתה הכוכבת תיעוד של בעלה ובנה נכנסים לנתב"ג, כשהיא נשארת מאחור: "אני בפומו מטורף ובחיים הם לא טסו לבד"

דסק קשת 12
mako
פורסם:
אנה ארונוב ואייל אלגבי
צילום: מתוך האינסטגרם של אנה ארונוב
הקישור הועתק

מצד אחד אנה ארונוב נמצאת בתקופת פריחה מדהימה מבחינה מקצועית, עם הגמר של "רוקדים עם כוכבים" בפתח (מתחילים בשבת, אחרי החדשות, קשת 12), מופע ריקודים שרץ בכל הארץ, קמפיינים, שיתופי פעולה ועוד שלל דברים. אך לעבודה הקשה יש מחיר ובחשבון האינסטגרם שלה היא משתפת כי בפעם הראשונה היא שולחת את בעלה אייל אלגבי ובנם המשותף אדם לחופשה בלעדיה.

ארונוב שיתפה את העוקבים שלה בעובדה שעובר עליה יום מוזר ולאחר מכן חשפה למה: "למה היום הזה מוזר? כי כרגע השארתי את אייל ואדם בשדה. הם טסים לבד כי אמא עובדת ולא הצלחתי להשתחרר ממיליון חזרות, סדנאות, הופעה וצילומים. מחויבות שאני לא יכולה לדחות ולהזיז. אייל הנפץ, האבא מספר אחת הזה אמר שהוא לוקח את אדם לבד, אז הם עושים חופשה של בנים בלעדיי".

הרקדנית והשופטת המפורסמת המשיכה ופתחה את הלב בנוגע לתחושות המעורבות: "מצד אחד זה בונדינג היסטרי ויהיה להם מדהים, מצד שני אני בפומו מטורף ובחיים הם לא טסו לבד. תמיד זה חופשות משפחתיות של שלושתנו ביחד, אז זה מלא רגשות מעורבים. זה רק להרים לאייל שאין אבא כזה - ואני אתגעגע".