שירי מימון: "אני בחרדות, רכבת הרים שבחיים לא חוויתי"
כשהזמרת המפורסמת ושופטת "הכוכב הבא" החליטה שהיא נכנסת לריאליטי בתור מתמודדת לראשונה אחרי עשרים שנה, היא לא תיארה לעצמה כמה זה יהיה קשה. בשיחה עם הקולגות מירי מסיקה וקרן פלס, שיתפה שירי מימון על הרגשות המעורבים בתהליך של "רוקדים עם כוכבים": "עוד לא הבנתי את האירוע"

קרן פלס ושירי מימון רגילות להיפגש בדרך כלל בהופעות או בשולחן השופטים של "הכוכב הבא", אלא שהפעם הן התאחדו בפורמט אחר לגמרי. יחד עם מירי מסיקה הן התיישבו בחדר החזרות בפרק האחרון של "רוקדים עם כוכבים" הן עומדות משני צדדים שונים: "זה נורא מוזר שאנחנו יושבות כאן ומשיאות לך עצות כמתמודדת", שיתפה פלס.
מימון עסוקה בשבועות האחרונים בחזרות אינטנסיביות במיוחד לאחר שעברה לשלב השידורים החיים. כששמינית הגמר כבר כאן (הערב, אחרי החדשות, קשת 12) ואפשר להרגיש את הגמר מעבר לפינה, כל חזרה חשובה: "את לא מבינה איזה קלי קלות זה להיות ב'הכוכב הבא'. סליחה אבל זה לבוא ולהיות שופטת בתחרות – וזהו. פה אני נמצאת ברכבת הרים שבחיים שלי לא חוויתי, אני כל כך לא באלמנט שלי, לא בעולם שלי. אני בחרדות, עוד לא הבנתי את האירוע", שיתפה מימון את הקולגות.
מסיקה מצידה הרימה למימון: "את נראית מאוד באלמנט שלך. שירי היא חיית במה. אז הכל היה מפוזר ופתאום זה התמקד למקום שכל הכישרון שלך אי אפשר לתאר. אנשים מתאהבים בך, כל המקצוע הזה הוא על אהבה ולעבור את כל התהליך הזה איתך זה להתאהב בך. אי אפשר לתמחר דבר כזה, למרות שאני יודעת שגם קיבלת מלא כסף". מימון הוסיפה: "המתנה שנתתי לעצמי בתוכנית הזאת זה לעבור איזה שהוא שיעור בביקורתיות הזאת. לבוא ולהגיד: 'את לא מושלמת', אבל אז אני רבה עם עצמי כי אני לא יכולה לראות את הריקודים".
פלס התקשתה להזדהות עם חברותיה הזמרות ושיתפה איך הייתה מרגישה במקום מימון בתחרות: "זה מטורף את ומירי נורא דומות בזה. אין לי את זה בכלל, אין לי בעיה שלא הייתי טובה או מושלמת. אם הייתי במקום שלך ורוקדת ככה ונמצאת במקום שאת נמצאת עכשיו, אני ניצחתי את התחרות".