סיגל שחמון לפני העלייה לרחבה: "פצועה, חבושה ברגליים"
כדי להגיע רחוק ב"רוקדים עם כוכבים" צריך לתת הכל בחדר החזרות - וזה בדיוק מה שסיגל שחמון עושה בשבועות האחרונים. רגע לפני שתופיע הערב (ג') על הרחבה בפעם הראשונה, סיפרה בריאיון ב"חדשות הבוקר" על האימונים המאתגרים ועל החששות: "הבמות מוכרות לי, אבל פחות בטוחה בתור רקדנית"

לסיגל שחמון יש ניסיון רב בהופעות על במה לאחר שהגישה תוכניות שונות ושיחקה במחזות זמר, אבל כעת היא נעמדת באור הזרקורים בתפקיד שונה מכל מה שעשתה עד היום. הערב (שלישי) שחמון תעלה על רחבת "רוקדים עם כוכבים" ותרקוד לראשונה עם הפרטנר המקצועי סרגיי סטפנוב (אחרי החדשות, קשת 12).
רגע לפני שהשניים יציגו בתוכנית את הריקודים שהתאמנו עליהם בשבועות האחרונים, סיפרו שחמון וסטפנוב בריאיון ליואב לימור ונסלי ברדה על החזרות הקשוחות: "אני פצועה, חבושה ברגליים ויש לי כוויה בבטן מחבישה. אנחנו כל הזמן נפצעים", אמרה שחמון והוסיפה על התחושות לקראת ערב הבכורה: "אי אפשר להסביר את סף הלחץ, זה כמו לונה פארק".
"זה לא דומה לשום דבר שעשיתי עד היום, זה משוגע", אמרה שחמון על ההשתתפות בתחרות. "אני לא רקדנית, לומדת שפה חדשה. זכיתי למורה מדהים, אבל כשלומדים שפה חדשה עדיין לא בטוחים לדבר אותה ושם אני נמצאת ברגע זה. זה מקום ממש חדש בשבילי. הבמות מוכרות לי בתור מגישה ושם אני מרגישה בטוחה, אבל בתור רקדנית אני כבר טיפה פחות בטוחה".
עד כמה סרגיי קשוח איתך?
שחמון: "הוא לא קשוח, דואגים להנות מהעשייה שלנו. אני נהנית בחזרות, גם כשקשה לי וכשאני מתוסכלת אני נהנית. הוא לא קשה איתי, נותן לי להיות רגע בתסכול ואומר לי לעשות עוד פעם עד שזה יוצא".
סטפנוב: "היא ממש ממושמעת ומוכשרת".
יצא לכם להציץ לחזרות של זוגות אחרים?
שחמון: "אנחנו מתמקדים בעצמנו, משתדלים לא להציץ. אם ייצא אנחנו נפרגן וכיף לראות אותם, אבל אנחנו ממש ממוקדים בעצמנו. השוואתיות לא תעזור בשום דבר, רק להיות הכי טובים שאנחנו יכולים".
סטפנוב: "אנחנו נשאר אחרונים".
לזוגות שהשתתפו בעונה הקודמת של התוכנית היה חשוב לכלול בביצועים שלהם מחוות וקישורים לאירועים האקטואליים שהתרחשו במדינה. "זה לא יקרה בריקודים הראשונים שלנו אבל אני מקווה שבהמשך תהיה לנו הזכות להעביר משהו עם מסר טוב וחשוב למדינה", אמרה שחמון. "זה חשוב, זאת במה שצריך לנצל אותה לטובה מכל בחינה אפשרית. אני חושבת שנעשה את זה".