איך מתחפשים לסקס בין סיון ועמיר?
שחר חסון החליט לספק מענה לשאלה שמטרידה את כולנו בימים אלו - "למה מתחפשים?", והציע, יחד עם אטינגר, מגוון הצעות לתחפושות מקוריות מעולם הטלוויזיה. מחפשים רעיונות? צפו בהצצה לטלוויזיה במיטבה שתשודר הערב, אחרי ארץ נהדרת
דודו ארז רצה לציין את סיומה המרגש של סדרת הדרמה "פלפלים צהובים" אבל שחר חסון דרש לעזוב את הרגש והדרמה ולהתעסק במה שחשוב באמת - תחפושות לפורים. דודו ביקש לשלול את הרעיון ולחזור לעסוק בשידורי הטלוויזיה ולבחון מהי טלוויזיה במיטבה, אך שחר לא ויתר וטען כי יש להציע לצופים הצעות לתחפושות הלקוחות מרגעים בלתי נשכחים מהטלוויזיה.
אבי אטינגר הציע להתחפש לזוכה הגדולה של "לרדת בגדול", שבועיים אחרי הגמר הגדול בעודה מחכה לאוכל שהזמינה, שחר הציע להתחפש לאחת הספרות אליה מצביעים באח הגדול, אטינר הציע להתחפש לבת זוגה של פרידה, תותי, כשהיא בעצמה התחפשה לפייה. בנוסף הציעו השניים להתחפש לבועה של שפת הסימנים, לסוכן של טל מוסרי ולאלכס מהיפה והחנון. אז איך בדיוק הציע אטינגר להתחפש לסקס בין סיון ועמיר? צפו בהצצה לתכנית הבאה של טלוויזיה במיטבה שתשודר הערב, אחרי ארץ נהדרת.
טלוויזיה במיטבה, קשת, יום שישי 22:45
>> רוצים עוד? הפרקים המלאים לצפייה ישירה של טלוויזיה במיטבה