mako
פרסומת

האם אתם חכמים יותר מהעיתונאים?

הערב (21:00) יעלה בקשת משחק הטלוויזיה החדש "מי יכול על ישראל", בו מתמודד אחד ינסה לנצח מדינה שלמה ולצאת הכי חכם שיש. בינתיים גם אתם מקבלים הזדמנות להתאמן ולבדוק עד כמה אתם טובים ואולי לזכות בפרס. הפעם עומדים מולכם העיתונאים, חושבים שתוכלו לנצח אותם?

מערכת תכניות קשת
מי יכול על ישראל
פורסם:
הקישור הועתק

תשכחו מכל מה שאתם יודעים על שעשועוני טריוויה ובואו להכיר את משחק הטלוויזיה החדש - "מי יכול על ישראל". בתכנית חדשה, שתשודר הערב בקשת, ינסה מתמודד אחד לנצח את כל המדינה בשאלות טריוויה מאתגרות במיוחד. איך זה הולך לעבוד? אז ככה, בכל סיבוב המתמודד יקבל קטגוריית טריוויה והוא יצטרך לבחור את הקבוצה מולה הוא רוצה לשחק. במידה ויצליח לענות על יותר תשובות נכונות מהקבוצה המתחרה, יוכל להתקדם לשלב הבא עד שיגיע לשלב הראש בראש עם הקבוצה האחרונה מולה יתחרה.

במהלך השידור, גם הצופים בבית יוכלו להתחרות ולענות על השאלות באפליקציית mako, ואפילו לזכות בפרסים שווים, ביניהם 500 שקלים שיחולקו ל-50 מהזוכים בכל תכנית. את התכנית, שתשודר בקשת, ינחה איל קיציס. אז אתם חושבים שאתם יכולים לנצח את כל ישראל?

"מי יכול על ישראל": ראשון ב-21:00, קשת ערוץ 2