mako
פרסומת

ציפוי קריספי לתפוחי אדמה

בא לכם תפוח אדמה כמו במסעדה? אהרוני מגלה את סוד הציפוי הקריספי

mako
פורסם:
הקישור הועתק

חיה מעתלית שואלת:
איך מכינים ציפוי קריספי לתפוחי אדמה?

אהרוני עונה:
מבשלים את תפוחי האדמה במשך עשר דקות במים. לריכוך קל.
מסננים ומקררים. ואז, מטגנים אותם בשמן עמוק כמה דקות כדי להעניק את הציפוי הקריספי. מוציאים לצלחת, ומפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס. אפשר להוסיף,אגב, כל תבלין שתרצו: פפריקה מתוקה, חריפה, כל דבר שבא לכם.