לימור נגד רומי: "היא מגעילה אותי, עושה לי רע"
התושבים פתחו את הבוקר עם בורקסים מפנקים שגרמו לתחושה של בית, אבל מהר מאוד הם חזרו למשחק. מה גרם ללימור לחשוף את הרגשות שלה על רומי, ולמה סיגל חושבת שדניאל הוא יהלום לא מלוטש? רד מגלה לנו מה באמת קרה בעיר
התושבים התעוררו לבוקר מפנק, ורד הברמן פרגן להם בארוחה עשירה של בורקסים ותוספות. "איזה אנשים משוגעים הביאו לפה. אלה שרבו משלימים בגלל בורקס", מיכאל צוחק על התושבים שמתלהבים מהמאורע.
לימור, דודו ודניאל, שלא הצליחו להתחבר לרומי, חושפים את הרגשות שלהם לגביה. "היא עושה לי רע. היא מתאמצת וזה מגעיל אותי", מודה לימור, "היא אמרה להודיה בפנים שלי למה מגיע לה להישאר. היא חסרת טאקט. היא אמרה שהיא צעירה, חווה חוויה ועוד לא מיצתה".

למרות שנכנס לעיר רק לאחרונה, דניאל מזדהה עם רגשותיה של לימור. "רומי מתאמצת מדי, זה ממש דוחה אותי. אם אני מתאמצת ככה תעיפו אותי הביתה", אומר דניאל, ודודו מסכים: "הילדה לא מבינה את המשחק ולא מערכות יחסים".
בהמשך היום, סיגל מנסה להבהיר לדניאל נקודה לגבי האישיות שלו. "כשהחתולה ישנה אנחנו מרגישים שאתה יהלום בלתי מלוטש". מדובר כמובן בדמות של דניאלה, ומסבירה: "אתה חומר הגלם הכי יפה בטבע. יפה כמו שאתה. אבל כשהחתולה באה זה כמו תאונת דרכים".

עריכת וידאו: אדם סוריאנו
