הכל כלול בבית החרושת

שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי אתם בדרך ללנקשייר או כי אתם רציתם להתוודע לחקלאות המחוז.

בקיץ האחרון נפתח במזרח לנקשייר מקום מסקרן בשם Holmes Mill, בתוך מבנה ענק ששימש בעבר בית-חרושת לטקסטיל. ברחבי המבנה פועל בית מלון, מסעדה, מעין מתחם אוכל המכונה חדר האוכל, בר ומבשלת בירה,ויש גם קומדי-קלאב, גלידריה ובעתיד יפתחו גם חדר כושר, בריכה וקולנוע. במלון פועלים 38 חדרים; במסעדת הגריל, ״Spinning Block״, מוגשות מנות פשוטות ומורכבות והבטחה לחומרי גלם מעולים; ובחדר האוכל תוכלו לרכוש ממעדניות של חוות שונות, 85 מהן מלנקשייר עצמה. החל מ-85 פאונד ללילה.

Holmes Mill (צילום: מתוך האתר)
Holmes Mill | צילום: מתוך האתר
Holmes Mill (צילום: מתוך האתר)
Holmes Mill | צילום: מתוך האתר

Holmes Mill (צילום: מתוך האתר)
Holmes Mill | צילום: מתוך האתר

הגזירות החדשות של ה-TSA

שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי אתם טסים בקרוב לארה״ב או כי אתם נוהגים להתעדכן במה אסור להעלות לטיסה.

הנוסעים לארצות הברית מתבקשים להשאיר את הטלק בבית: החל מה-30 ביוני נכנסו לתוקפן הגבלות חדשות של מנהל אבטחת התחבורה בארצות הברית. אחרי שצמצמו את מכסות הנוזלים לכדי בקבוקים קטנטנים, עומדים גם תכשירים מבוססי אבקה תחת זכוכית מגדלת. לא משנה אם זה טלק לטוסיק של התינוק, איפור או תערובת חלבונים, עליכם לשאת אותם במיכלים של עד 350 מיליליטר. עובדי מנהל האבטחה רשאים לבחון את האבקות הארוזות בחיפוש משני, ואם טיבה לא יהיה להם ברור, שמורה להם הזכות להשליך אותה לפח.

כמו כן, אם זה לא היה מספיק, לאחרונה דווח שאנשי הבטחון יחלו לבדוק גם חטיפים ואריזות אוכל סגורות. כמובן שלא כל אריזה תבדק, אך במקרה של חשד ייתכן ויפתחו לכם את שקית הצ'יטוס למשל. נוסעים רבים כבר הביעו כעס על כך שהעניין מעכב את התור, שגם ככה יכול להיות ארוך, מתיש ומקצר את הזמן של הקניות בדיוטי.

המבורגר רובוטי

שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי אתם טובים בקבלת החלטות, או כי אתם מחפשים המבורגר בסן פרנסיסקו.

השף האחראי על ההמבורגרים במסעדת Creator שנפתחה בסן פרנסיסקו, הוא רובוט חינני למראה. הוא שם חמאה בלחמנייה, צולה את הנתח האורגני, מגרר גבינה, פורס עגבניה ומתבל, כל הפעולות - למעט אפיית הלחמניות - מתבצעת במקום ומבטיחה מנה טרייה שזמן הכנתה עומד על חמש דקות בלבד. בזמן שאתם ממתינים לאוכל שיגיע, תוכלו להביט על הרובוט החתיך שנמצא בטווח ראייתכם. צוות מלצרים אנושי ילווה אתכם בתהליך ההזמנה, שכולל קבלת החלטות חשובות כמו מריחת הקטשופ על חצי הלחמניה העליון או התחתון. עובדים מהמין האנושי אחראים גם על הכנת הצ׳יפס ותוספות אחרות, ולמרות קצב אפשרי של 240 המבורגרים לשעה, יהיה האוויר חף מצחנת השמן המצופה.

 Creator (צילום: מתוך האתר)
Creator | צילום: מתוך האתר