mako
פרסומת

כניסה במגבות בלבד: ראש העיר היפני שהתחייב להקים ספא שעשועים

יש מצב שפעם האחרונה שעלינו על רכבת הרים כמעט עשינו במכנסיים מרוב פחד. עכשיו קחו את המידע הזה וחברו אותו לפארק שעשועים חדש שאולי ייבנה ביפן - שכולו מוקדש למתקנים רטובים כמו רכבת הרים שהיא בעצם ג'קוזי ועשו בעצמכם את החשבון. נשמע לכם שווה?

אופיר ארצי
mako חופש
פורסם:
ספאשועים ביפן
how about no? | צילום: Beppu City Youtube
הקישור הועתק

אפשר כנראה לתייק את הידיעה הבאה בתיקיית "עוד פעם היפנים והשטויות שלהם", למרות שהשטות הספציפית הזו נראית דווקא מרעננת במיוחד: יאסוהירו נאגאנו, ראש עיריית בפו (Beppu) היפנית שידועה בעיקר בשל מעיינותיה החמים (אם כי לא מספיק ידועה כנראה), החליט לנצל את הרשת החברתית בשביל גימיק שיווקי שהכניס אותו עכשיו לברוך רציני. נאגאנו הפיק סרטון קונספט לפארק שעשועים שלא באמת קיים, אשר מכיל בתוכו ספא, ג'קוזי, סאונה ושאר מתקנים מרגיעים. וב"מכיל בתוכו" הכוונה לא למתחם נפרד בתוך הפארק – המתקנים עצמם הם גם ג'קוזי, בריכה, סאונה וכו'.

כפי שניתן לראות בסרטון, כל המבקרים כולם לבושים למחצה בחלוקים או מגבות בלבד, והם מסתובבים בפארק כאילו הרגע סיימו להתקלח. בהתאם, כל המתקנים בפארק מכילים אלמנט מסוים של מים, כאשר גם קרוסלות הסוסים וגם הגלגל הענק הם מעין אמבטיות אישיות. מה שמופרך במיוחד הוא שגם רכבות ההרים הן כאלה, מה שאומר שהמים כמובן לא נשארים בהן בזמן הנסיעה ועפים לכל עבר, לפעמים על אנשים תמימים שיושבים למטה ואוכלים גלידה.