שווה? 35 אלף שקל לילה בפנטהאוז של מלון יוקרה
מרפסת גג עם גינה ובריכה ענקית שיוצאת מהבניין, ו-3 פטנהאוזים מפוארים במיוחד המושכרים במחיר שערורייתי. הצצה לאחד מחדרי המלון היקרים ביותר בארה"ב


מלון The Joule בדאלאס, ארה"ב הוא יחיד במינו. בעקבות שריפה שפרצה במקום בדצמבר 2013, המלון, הממוקם בבניין ניאו-קלאסי שנבנה ב-1927, עבר שיפוץ מאסיבי בהשקעה של 78 מיליון דולר. במסגרת השיפוץ הבעלים בנו 3 פנטהאוזים מפוארים שכוללים 2 חדרי שינה, שניים וחצי חדרי מקלחת ושירותים, סלון עם אח, חדר אוכל ושולחן ביליארד. מעבר לפנטהאוזים המושכרים תמורת 10,000 דולר ללילה, המלון המחודש כולל מרפסת גג עם גינה, בריכה ענקית היוצאת מהבניין, חדר נשפים וחדרי ישיבות.

ואם המחיר גבוה לכם, המלון היוקרתי מציע גם חדרים סטנדרטיים במחיר של 198 דולר ללילה בסופ"ש. לא רע בהתחשב בעובדה שמדובר במלון היוקרתי ביותר בדאלאס, שיאפשר לכם לפגוש מוליט מיליונרים וכוכבי קולנוע המבקרים בעיר.
>> עוד בערוץ החופש: