mako
פרסומת

באמצע החופשה: מכות המוניות במלון באילת

סרטון מטריד שצולם אתמול באילת, מראה כיצד משפחה שלמה שנפשה במלון בעיר תוקפת את המציל אחרי שהעיר לאחת מהבנות. משטרת אילת עדיין חוקרת את האירוע ועד עכשיו לא הוגשה אף תלונה מהגורמים המעורבים

שמעון איפרגן
mako חופש
פורסם:
מכות באילת
תיעוד האירוע האלים | צילום: צילום מסך, פייסבוק. צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים
הקישור הועתק

זה קרה אתמול לפנות ערב, בבית מלון גדול באילת: לפי עדי ראייה, המציל בבית המלון ביקש מילדה לצאת מהג'קוזי בגלל שאסור לה להיות שם, ובעקבות כך כל בני משפחתה החלו לתקוף אותו. סרטון המקרה שתועד באמצעות אחד האורחים שהיו במלון ורץ ברשת, מראה כיצד בני המשפחה זועמים על המציל, מכים בו בכל גופו, מקללים אותו וקורעים את חולצתו, כשהוא אפילו לא מנסה להגן על עצמו.

בסרטון שעלה לפייסבוק ניתן לראות את התיעוד של אחד האורחים ששהו באותו הזמן במלון ומראה כיצד בני המשפחה כילו את זעמם במציל. למרות האירוע החמור, לא הנהלת המלון ולא המציל הגישו תלונה בתחנת המשטרה בעיר. 

גורם במשטרה העריך כי ההחלטה לא לדווח למשטרה על המקרה נובעת מהחשש שהדבר יפגע בשמו הטוב של המלון ויבריח ממנו אורחים עתידיים. הסרטון הגיע היום בצהרים לחוקרי משטרת מרחב אילת ואלה פתחו בבדיקת המשטרה ובכוונתם לגבות עדויות מעובדי המלון, עדי ראייה, מהמציל ובכירי המלון.