mako
פרסומת

"חרדים התפרעו במטוס - בגלל אישה"

המשטרה הבריטית הוזעקה לנמל תעופה לוטון שבלונדון לאחר שקבוצת חרדים התפרעה במטוס של חברת "איזיג'ט" שהמריא מנתב"ג, כך דיווחו כלי תקשורת במדינה. הסיבה למהומות: סירובם של החרדים לשבת לצד נשים במטוס. "הדיילים עשו הכול - אבל הם פשוט לא הקשיבו להם", סיפר אחד הנוסעים

סוכנויות הידיעות
חדשות
פורסם:
מטוס של איזיג'ט בנתב"ג
צילום: יונתן בייסקי
הקישור הועתק
מטוס של איזיג'ט בנתב"ג
"חרדים התפרעו במטוס - בגלל אישה". איזיג' | צילום: יונתן בייסקי

אנשי הצוות במטוס של חברת "איזיג'ט" נאלצו להזעיק את המשטרה הבריטית, לאחר שקבוצת חרדים התפרעה במהלך טיסה שהמריאה מנמל התעופה בן גוריון ללונדון, כך דיווחו כלי תקשורת במדינה. המהומות במטוס החלו עוד בטרם המריא, כשהחרדים סירבו לשבת לצד אישה.

בנוסף דווח כי המתפרעים חיברו טלפון סלולרי במקום אסור באחד מלוחות הבקרה של המטוס. עד ראייה שהיה במטוס סיפר כי בשלב מסוים "כעשרה גברים במגבעות שחורות חסמו את המעברים וסירבו לתפוס את המקומותיהם - למרות שנדרשו לעשות זאת".

"הדיילים עשו הכול אבל הם לא נשמעו להוראותיהם", הוסיף. לדבריו, כמה מהנשים הועברו למקומות אחרים בכדי לרצות את הנוסעים החרדים ולאפשר למטוס להמריא, אולם הם סירבו לשבת גם במהלך הטיסה - מה שגרר את הזעקת השוטרים לנמל התעופה בלונדון.

"אפילו כשחלק מהנשים החליפו מקומות כדי לצאת לדרך, אף אחד מהם לא חשב אפילו להודות להם", סיפר הנוסע. "אחר כך הם המשיכו וחיברו טלפונים סלולריים באמצעים כבלי USB ללוחות שליטה המשמשים את הצוות.

השוטרים הגיעו לנמל התעופה לוטון בלונדון לאחר שהצוות דיווח על ההתפרעות מגובה 30 אלף רגל. יחד עם זאת, המשטרה לא עצרה חשודים לאחר האירוע.