mako
פרסומת

עם בריכת אינפינטי ענקית: מלון גורדוניה זכרון יעקב ייפתח ב-1 בפברואר

רשת גורדוניה הודיעה על תאריך הפתיחה של המלון החדש שלה - 1 בפברואר. יהיו בו 141 חדרים, ספא של שתי קומות ואת בריכת האינפינטי הכי גדולה בארץ. וגם: פסטיבל אילת הבין-לאומי למוזיקה קאמרית חוזר לאילת אחרי שנתיים, ובמלון בוטניקה בחיפה פתחו מסעדה כשרה חדשה. חדשות החופש

אילן ארנון
פורסם: | עודכן:
גורדוניה זכרון יעקב
צילום: טריפל ד
הקישור הועתק

1. נחשף תאריך הפתיחה של גורדוניה זכרון

רשת מלונות גורדוניה הודיעה שהמלון החדש והמסקר שלה - גורדוניה זכרון יעקב - יפתח ב-1 בפברואר הקרוב. המלון, בניהולו של מנכ"ל המלון רובי תורג'מן, כולל 141 חדרים מעוצבים ומגוונים, ביניהם 12 חדרים עם בריכה פרטית, 6 חדרי דלאקס הכוללים ג'קוזי, 3 סוויטות אקזקיוטיב עם ג'קוזי וסוויטה נשיאותית עם בריכה פרטית.  המלון מארח בכל השנה ילדים מגיל 10 ובחגי ישראל – ראש השנה, פסח,  סוכות ושבועות ילדים מכל גיל.

במלון יהיו גם את "סלון גורדוניה" עם כיבוד קל ושתייה בשעות אחר הצהריים, מסעדה עם מטבח עונתי מקומי, שני אולמות כנסים ובית כנסת בקומת הלובי. במרחב הציבורי תהיה בריכת האינפיניטי הגדולה בישראל, ספא יוקרתי בשתי קומות עם 7 חדרי טיפול ליחיד, 4 חדרי טיפול לזוגות, בריכת וואטסו, בריכת סילונים, חמאם, סאונה יבשה, סאונה רטובה, מפל גשם ועוד.

גורדוניה זכרון
צילום: טריפל די הדמיות

2. פסטיבל המוזיקה חוזר אחרי שנתיים

לאחר שנתיים של הפסקה בשל המלחמה, פסטיבל אילת הבין-לאומי למוזיקה קאמרית חוזר, ולראשונה בשיתוף רשת מלונות אסטרל שתארח את המופעים במתחם אסטרל טרמינל ובמלון מלכת שבא. הפסטיבל למוזיקה קאמרית כולל 15 קונצרטים בארבעה ימים – קונצרטים קאמריים בהשתתפות טובי הסולנים מהארץ ומהעולם, פלמנקו עכשווי, ג'אז, סווינג, שילובים מפתיעים ועוד.  

בין המשתתפים השנה גם נגן הבסון אייל סטריט שיחבור לאחיו – האמן הפופולארי שאנן סטריט ולהרכב נגני כלי הקשה ומיתרים מספרד ומאיטליה. בנוסף, מגיעים מוסיקאים מגרמניה, צרפת, ליטא, ספרד, יפן, הולנד, אסטוניה, גאורגיה, קנדה, אקוודור, קוריאה, רוסיה וארה"ב ואלו יופיעו לצד מוסיקאים מעולים מישראל.

מלון מלכת שבא
צילום: איה בן עזרי

3. מסעדה כשרה חדשה במלון בוטניקה

בחזית מלון 'בוטניקה' בחיפה, מקולקציית Fattal Limited Edition, נפתחה לאחרונה מסעדת 'טרסה', מסעדת שף המשלבת טעמים ים תיכונים עם נגיעות איטלקיות, המשקיפה לגנים הבהאיים. מסעדת טרסה הכשרה פתוחה לקהל הרחב ומגישה חוויה קולינרית ייחודית המשלבת טעמים, טבע, אסתטיקה ונוף מרהיב.

פרסומת

תפריט המסעדה מבוסס על שורשים ים-תיכוניים עם השפעות איטלקיות, המנות מורכבות מחומרי גלם מקומיים וטריים המגיעים מהר הכרמל, ואדי ניסנאס והים התיכון, מתוך מטרה לשמור על טעמים נקיים ועל חיבור בין המנות למיקום המסעדה. את מסעדת טרסה מובילים השף חיים דיין, בעל ניסיון של יותר משלושה עשורים במטבחים בארץ ובעולם ולצידו השף זיכו חגאב. השניים גיבשו יחד תפריט ים-תיכוני עכשווי, אשר נבנה מתוך מחשבה עמוקה משותפת ושילוב סגנונותיהם הקולינריים עם חותמת יד אישית בכל מנה.

בוטניקה
צילום: איה בן עזרי