mako
פרסומת

הישראלית שגנבה משקפיים בדיוטי פרי בגיאורגיה שוחררה ממעצר

לאחר שהייתה עצורה במשך שישה ימים, הישראלית שנתפסה גונבת מהדיוטי פרי בגיאורגיה שבה לארץ לאחר שהרשויות בגיאורגיה פסקו שתשלם קנס של 300 יורו ומאסר על תנאי. "לא יודעת מה קרה לי באותם רגעים. אני מצטערת", אמרה לשופטים

     שמעון איפרגן
שמעון איפרגן
mako חופש
פורסם:
הקישור הועתק

ג', הנוסעת שנעצרה בנמל התעופה בבטומי לפני כשלושה שבועות לאחר שתועדה במצלמות האבטחה גונבת משקפי שמש של "ריי-באן" בשווי של 119 יורו, שוחררה ממעצר בבית מלון בעיר ושבה לארץ.

לאחר המקרה המכוער, התביעה בגיאורגיה הגישה כתב אישום בהליך מהיר נגד ג'. בשבוע שעבר היא הודתה בפני השופט על גניבה והסבירה שעשתה טעות נוראית ושהיא מתחרטת על מעשיה. "עשיתי טעות חד פעמית. לא יודעת מה קרה לי באותם רגעים. אני מצטערת", הסבירה ג'.

הרשויות במדינה קיבלו את התנצלותה של ג' והחליטו להתחשב בה ובעובדה שהביעה חרטה על מעשיה.

לאחר שעמדה בפני סכנת מאסר של עד 3 שנים, קיבלו הרשויות במדינה את התנצלותה. במסגרת הסדר טיעון הוחלט להקל בעונשה ונגזרו עליה קנס של 300 יורו ומאסר על תנאי.

ג', שהייתה במשך שבוע ימים במעצר בית בבית מלון בבטומי, ונאסר עליה לצאת מהמדינה, חזרה כאמור לישראל בימים האחרונים.

כזכור, המקרה גרם לעיכוב בטיסה של ישראייר מבטומי לתל אביב. בעל החנות שחשד ב-ג' כמי שגנבה את משקפי השמש מחנותו דיווח לאנשי הביטחון בשדה התעופה. הם עלו במהירות למטוס, הוציאו את ג' החוצה והחלו לחפש בין מאות תיקי הנוסעים את תיקה שבו החביא את המשקפיים שגנבה.