ישראייר במבצע: כרטיסי טיסה ב-61 דולר ל-24 שעות
בעקבות הקורונה ובמטרה למשוך כמה שיותר נוסעים, ישראייר יצאה במבצע שיחל היום בלילה בו תמכור כרטיסי טיסה ב-61 דולר. זה כל מה שצריך לדעת


בזמן שהקורונה ממשיכה להתפשט באירופה, חברות התעופה ממשיכות להציע מבצעים חסרי תקדים על מנת למשוך כמה שיותר נוסעים.
חברת ישראייר הודיעה שהיא יוצאת במבצע ליום הבחירות בו היא מציעה 500 כרטיסי טיסה לשלל יעדי החברה במחיר של 61 דולרים כולל מיסים. כמו כן, החברה מציעה חבילות נופש כוללות טיסה ומלון החל מ 249 דולר לאדם. כמו כן, החברה מאפשרת דמי ביטול חינם עד 7 ימים לפני היציאה.
בין היעדים אליהם ניתן יהיה למצוא כרטיסים: סוצ'י, באקו, אתונה, מדריד, מינכן, טנריף, באטומי, בלגראד ו-ורנה.
ומה האותיות הקטנות? הכרטיסים הינם בתאריכים נבחרים בחודשים מרץ ואפריל. המבצע מתחיל היום בחצות וימשך לאורך יום הבחירות. המבצע זמין למזמינים באתר בלבד. המחיר כולל כבודת יד של 8 ק״ג לנוסע. המבצע לא כולל את חג הפסח בין התאריכים 6-24/4.
בתוך כך, היום בבוקר חברת אל על הודיעה שהיא ממשיכה את המבצע בו היא תאפשר להזמין טיסה לאירופה ולבטלה ללא קנס, למי שיזמין כרטיס עד 10 במרץ לטיסות שיוצאות עד ה-31 ביולי.