מקורב לבעלים "זכה" בחופשה החלומית למלדיביים
חברת סי טורס הגרילה חופשה זוגית למלדיביים. כל מה שצריך לעשות זה לשתף פוסט בפייסבוק ולעשות לייק. מעל 50 אלף אנשים השתתפו בהגרלה ובסוף דווקא לבן הזוג של אימו של הבעלים האיר המזל. זה מה שקרה מאחורי הקלעים
מכירים את הפוסטים בפייסבוק שמבטיחים חופשה מפנקת במתנה אם רק נגיב ונשתף? קליק אחד ואתם במלון מפנק בתאילנד או בוילה במקסיקו. אם תהיתם האם הדבר הזה הוא אמיתי והאם יש באמת מישהו מאושר ובר מזל שזוכה בדברים האלה, ב"חי בלילה" גילו שהתשובה לכך כנראה תאכזב אתכם.
מקרה לדוגמה קרה בתחילת ינואר כשחברת הנסיעות סי טורס פרסמה פוסט שמבטיח חופשה זוגית ומפנקת במלדיביים, עם מלון חמישה כוכבים ופנסיון מלא. ומה צריך לעשות כדי לזכות? רק לשתף את הפוסט החלומי, לעשות לייק ולתייג חבר. משימה לא מאוד קשה. מעל 50 אלף איש שיתפו את הפוסט והגיבו עליו, אך בסוף מי שזכה בן זוגה של אימו של מייסד סי טורס.
בשיחת טלופן טוען הזוכה, ראוף זרבלייב, בן הזוג של שרית מורדכי, אימו של סמי מרדכי הבעלים, שהזכייה הייתה כשרה ושפשוט היה לו מזל. בחברת סי טורס לא הגיבו למקרה, אך הסכימו לעשות הגרלה נוספת לכל מי שהשתתף.