מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

חברת התעופה האמריקאית לא תטוס לישראל בחודשיים הקרובים

מרבית חברות התעופה הבין-לאומיות ביטלו את הטיסות שלהם מ/אל ישראל בעקבות המלחמה. מעל כולן בולטת חברת אמריקן איירליינס שהודיעה היום שהיא מבטלת את כל הטיסות שלה לארץ עד ה-4.12. כך תוכלו להגיע מארה"ב לישראל

מערכת מדור החופש
מערכת מדור החופש
mako חופש
פורסם:
אמריקן איירליינס
צילום: Santiparp Wattanaporn, shutterstock
הקישור הועתק

מאז החלה המלחמה ביום שבת עוד ועוד חברות תעופה בינלאומיות מבטלות את טיסותיהן לישראל וממנה, זאת למרות שנמל התעופה בן גוריון ממשיך לפעול כרגיל, תחת הנחיות פיקוד העורף.

חלק מהחברות הזרות מבטלות את הטיסות שלהן בכל פעם יומיים קדימה וחלקן הודיעו מראש שהן מבטלות את הטיסות שלהן לתקופה ארוכה קדימה, וקוראות למי שהזמין כרטיס ליצור קשר ולקבל זיכוי/החזר כספי.

בתוך כך, כל חברות התעופה האמריקאיות, המפעילות קווי תעופה מבוקשים ליעדים שונים במדינה, ביטלו את הטיסות שלהן לישראל וממנה. חברת יונייטד ודלתא ביטלו את הטיסות שלהן עד סוף חודש אוקטובר בעוד שאמריקן איירליינס הודיעה היום שכל הטיסות שלה מבוטלות על ה-4.12, כמעט חודשיים קדימה.

אם אתם מחפשים דרכים להגיע לארץ מארה"ב, האפשרויות העומדות בפניכם כרגע הןעם חברת אל על, שגם מוסיפה טיסות מניו יורק, או דרך יעד ביניים, כאשר אתונה, דובאי וקפריסין, הם היעדים מהם יוצאים כרגע הכי הרבה טיסות לישראל.