mako
פרסומת

מטוס נוסעים התרסק - חשש כבד לחיי עשרות נוסעים

מטוס של חברת אזרבייג'ן איירליינס, שהמריא מבאקו לגרוזני שברוסיה, התרסק באזור קזחסטן. 32 נוסעים מתוך ה-67 שהיו על המטוס, שרדו, כולל מספר ילדים. צוותי כיבוי וחילוץ עדיין נמצאים במקום

אילן ארנון
mako חופש
פורסם: | עודכן:
אזרבייג'ן איירליינס
אילוסטרציה | צילום: צילום מסך
הקישור הועתק

דיווחים ראשוניים על מטוס מדגם Embraer 190 שהתרסק ליד קזחסטן: על פי מה שידוע עד עכשיו, המטוס של חברת אזרבייג'ן איירליינס ועליו 62 נוסעים וחמישה אנשי צוות, המריא מבאקו בדרכו לגרוזני ברוסיה והתרסק באזור קזחסטן, זמן לא רב לפני הנחיתה.

נכון לעכשיו ידוע על 32 נוסעים ששרדו את האירוע, חלקם ילדים, וקיים חשש כבד לחייהם של שאר הנוסעים שהיו על המטוס.

מחקריה ראשונית נמצא שבעקבות ערפל כבד, הטיסה הוסתה ממסלולה, אך לא ברור מה הוביל לסיום הטרגי. צוותי כיבוי עדיין פועלים באזור על מנת לכבות את השריפה שנגרמה ובניסיון למצוא ולחלץ שורדים נוספים.

מחברת אזרבייג'ן איירליינס נמסר כי מידע נוסף על התקרית יימסר לציבור בקרוב.