טרגדיה בחופשה: המים במקלחת היו חמים מדי - האורח נפל ומת
אורח בן 76 שנכווה ממי המקלחת במלון בארה"ב, נפל על הרצפה ובמשך זמן רב לא הצליח לסגור אותם והוא חולץ על ידי חבריו שהיו בחדר, ששמעו את הצעקות שלו. לאחר כחצי שנה, במהלכה עבר ניתוחים וטיפולים בבתי חולים, הוא מת מפצעיו. כעת, בית המשפט קבע שמשפחתו תקבל פיצוי של מעל 2 מיליון דולרים. במלון מתכוונים להגיש ערעור

אירוע טרגי שהתרחש לפני שנתיים וחצי בבית מלון בקנטקי, ארה"ב, הגיע כעת לסיומו בבית המשפט: אלכס כרוניקס (Alex Chronis), אורח בן 76 שהתארח במלון Econo Lodge, נכנס להתקלח בחדרו בבוקר, וכשפתח את המים הם היו כל כך חמים, שהוא נפל לרצפת האמבטיה ולא הצליח לסגור אותם במשך זמן רב. על פי מומחים, המים היו בטמפרטורה של מעל 65.5 מעלות צלזיוס.
2 אורחים נוספים שהיו עם אלכס בחדר, שמעו את הצעקות שלו בזמן שהמים החמים המשיכו להשפריץ עליו, והם אלה שחילצו אותו משם. "הוא נאלץ לעבור השתלת עור כי היו לו כוויות מדרגה שנייה ושלישית מהטמפרטורה הצורבת של המקלחת במלון", אמר ג'פרי בלנקנשיפ, עורך הדין של משפחתו של כרוניס, ל-NBC News.
לאחר חודשים ארוכים של ניתוחים רבים וניסיון שיקום, אלכס נפטר מפצעיו לפני כשנתיים, ביוני 2022. אחייניתו של אלכס הגישה תביעה נגד בית המלון בשם המשפחה. כעת, לאחר כשנתיים, הפרשה הגיעה לסיומה בבית המשפט, שקבע שהמלון יפצה את משפחתו של אלכס ביותר מ-2 מיליון דולרים.
עורכי הדין של בית המלון כבר הודיעו שיערערו על ההחלטה. יש להם עד 30 ימים לעשות זאת.