בזמן שפינו תיירים: שני מסוקים התנגשו והתרסקו בנפאל
אירוע טרגי באוורסט: שני מסוקים שהובילו תיירים וציוד התנגשו באוורסט בנפאל והתרסקו על הקרקע. בעקבות האירוע תייר אחד נהרג וטייס נפצע. תנאי השטח המורכבים ומזג האוויר המשתנה במהירות הופכים את הטיסות במדינה למסוכנות במיוחד


תייר נהרג ואדם נוסף נפצע בהתנגשות בין שני מסוקים היום (ג'), בעת שנחתו במנחת פריצ'ה שבמחוז סולוקומבו באזור האוורסט בנפאל. "אזרח זר אחד נהרג במקום, ופצוע נוסף פונה לבית החולים", אמר ל-AFP נבין ראג'ה בודהאטוקי, מפקד משטרת מחוז סולוקומבו. הוא לא מסר פרטים נוספים.
בתאונה היו מעורבים מסוק של חברת פישטייל אייר ומסוק של חברת אייר דיינסטי. שני המסוקים הקטנים התנגשו זה בזה כשניגשו לנחיתה באתר מושלג. לפי התקשורת המקומית, ההרוג היה תייר זר שהיה במסוק של פישטייל אייר, והפצוע הוא טייס.
מסוקים קטנים משמשים בנפאל להובלת תיירים, מטפסים ואספקה, וגם לפינויי חירום. תנאי השטח המורכבים ומזג האוויר המשתנה במהירות הופכים את הטיסות במדינה למסוכנות במיוחד.
בנפאל נמצאות שמונה מתוך 14 הפסגות הגבוהות בעולם, ובהן האוורסט. המדינה מושכת אליה מדי שנה אלפי מטפסים ומטיילים זרים.