"התחלנו להרגיש צריבות בעיניים. הדיילת אמרה לנו לרדת מיד מהמטוס"
נוסעים אולצו היום לרדת ממטוס שעמד להמריא מנתב"ג לדובאי, בעקבות ריח חריף של אש - ואחרי שהרגישו צריבות בעיניים, באירוע חריג בטיסת פליי דובאי. "אנשים מאוד נלחצו מהסיטואציה, כרגע אנחנו מחכים בשדה"

אירוע חריג בטיסה של פליי דובאי מנתב"ג לדובאי, אירע היום (שני) כאשר הנוסעים במטוס נדרשו לרדת במהירות בעקבות ריח חריף של אש ואחרי שהרגישו צריבות בעיניים. "היינו אמורים לעלות לטיסה, הורדנו מהמטוס בבהלה ובלחץ", מספר ל-mako כאמל, אחד הנוסעים שהיו על המטוס.
"הייתי אמור להמריא ב-10:00 ודחו לי את הטיסה ל-14:00. כבר עלינו למטוס, התיישבנו ואז התחיל ריח חזק מאוד שלך שריפה והייתה הרגשה של צריבה בעיניים", הוא ממשיך.
"המשכנו לשבת במטוס, ובשלב מסוים כיבו את החשמל שלו והדיילת פתאום אמרה שכולם צריכים מיד לרדת מהמטוס. מבעד לחלון ראינו מגן דוד ומכבי אש שמגיעים, ובכל הזמן הזה הדיילות מזרזות אותנו לרדת. אנשים מאוד נלחצו מהסיטואציה".
עוד הוא מוסיף כי "כשהגענו בחזרה לטרמינל, ראינו שהכוחות ההצלה עושים משהו שלא היה לנו ברור, אבל אף אחד לא אמר לנו מה קורה. כרגע אנחנו מחכים בשדה, שלחו אותנו לאכול צהריים וממתינים לעדכון כלשהו".
