מחליא: עזב את חדר המלון אחרי שנתיים - וזה מה שהצוות גילה בפנים
צוות הניקיון במלון בסין נחרד לגלות חדר במצב מזעזע, אחרי שאורח ששהה בו במשך שנתיים, עזב אותו סוף סוף. על פי החדרניות, נדרשו להן שלושה ימים לנקות הכל, ועדיין צריך לעשות שיפוץ כדי לפתוח את המקום מחדש. על פי ההערכות, במשך שנתיים האדם ששהה בו רק ישב מול המחשב, אכל ועשה צרכים


"אורח מהגיהנום": תמונות דוחות שהתפשטו בכל מקום בסוף השבוע האחרון, מתעדות חדר מלון מחליא בצ'אנגצ'ון (Changchun), סין, לאחר שאורח שהה בו במשך שנתיים, מבלי לצאת ממנו.
החדרניות שנכנסו לחדר, לאחר שהאורח עזב סוף סוף, נחרדו לגלות זוהמה קשה גם בבחר המרכזי וגם בחדר השירותים. עטיפות מזון היו זרוקות בכל פינה, בקבוקי שתייה ריקים ומיכלי טייק אווי עמוסים במזון היו דחוסים בכל חלקי החדר ובעומק של לפחות מטר אחד במקומות מסוימים. שולחן ושני כיסאות משחק משחק היו קבורים כמעט לחלוטין מתחת לפסולת. בחדר האמבטיה, נייר הטואלט המשומש היה גבוה יותר מהאסלה עצמה. שכבה עבה של לכלוך חום נורא הצטברה על הרצפה.
הצוות אמר שהאורח כמעט ולא נראה מחוץ לחדר במהלך שהותו, והוסיף שחלק מהעובדים אפילו לא ידעו איך הוא נראה מכיוון שהוא כמעט ולא יצא החוצה. מדובר ככל הנראה בגיימר שבמשך שנתיים לא עשה כלום חוץ מלהיות מול המחשב, לאכול ולעשות צרכים.
על פי צוותי הניקיון שנאלצו להתמודד עם המפגע, נדרשו להם שלושה ימי עבודה כדי לפנות את כל האשפה ולחטא את החדר. גם לאחר הניקיון, ההנהלה מסרה כי נותר נזק רב ונדרשת עבודת שיפוץ לפני שניתן יהיה לפתוח מחדש את החדר.
המלון בו שהה הגיימר מתמחה בשהייה עבור חובבי הז'אנר, ומציע חדרים פרטיים המצוידים בציוד משחקי מחשב יוקרתי, אינטרנט מהיר וכיסאות גיימינג ייעודיים. הצוות אמר שהאיש עדיין חייב יותר מ-10 ימים של עמלות שלא שולמו בסכום כולל של כמעט 300 ליש"ט.