"לא ציפינו לדבר כזה": הגיעו למלון בתאילנד - וגילו שהשיפוץ גדול ממה שחשבו
צעירות ישראליות שסגרו חופשה במלון בקופנגן הגיעו למקום וגילו כי השיפוץ, שעליו התריע צוות המלון כמה ימים קודם לכן, גדול ממה שחשבו. "לא הבנו את גודל הסיטואציה, רק כשנכנסנו קלטנו. צוות המלון היה הוגן ומתחשב, נתנו לנו את האפשרות לעבור למקום אחר ללא תשלום או דמי ביטול"

לילה אלקלעי טסה לפני כשבועיים לטיול בתאילנד יחד עם כמה מחברותיה. לפני כשבוע, הישראליות הגיעו לקופנגן, שם הן סגרו מראש לינה במלון "Sunset Hill" שנמצא באיזור הז'ן ביץ' באי.
לפני הגעתן, צוות המלון התריע כי ברחבי המלון מתקיימות עבודות בנייה לצורך תחזוק ושיפוץ. "הם כתבו לנו לפני כמה ימים שיש שיפוצים במלון ויש רעשים בין השעות 09:00 עד 17:00, החלטנו כן להגיע ולא לבטל את ההזמנה מתוך מחשבה שזה לא יהיה כזה משמעותי", סיפרה לילה בשיחה עם mako.
כשהן הגיעו למלון, הישראליות הבינו שמדובר בשיפוץ הרבה יותר גדול ממה שחשבו, וכי הוא מתקיים בחלקים נרחבים מאוד במקום. "רק כשהגענו הבנו את גודל הסיטואציה. היינו קצת בשוק כי לא ציפינו לדבר כזה, וזה הוריד מהאווירה כשחצי מלון נמצא בבנייה", אומרת לילה. "החדר עצמו היה רגיל, אבל בקדמת המלון ובאזורים נוספים הכל היה מלא בפועלים ובחומרי בנייה".
לדבריה, כשהן פנו לצוות המלון בנוגע לשיפוץ, הן זכו למענה מיידי. "ברגע כשהגענו לדבר איתם הם הציעו לנו את האפשרות שננסה לישון לילה אחד במלון, ולאחר מכן נחליט אם אנחנו מעוניינות להישאר עד סוף ההזמנה, ובמידה ולא הם יבטלו לנו. אחרי לילה אחד החלטנו שזה באמת לא מתאים וחיפשנו מלון אחר להגיע אליו, אז שילמנו רק על לילה אחד שישנו שם, צוות המלון מאוד התחשב והיו הוגנים".
שרון, ישראלי נוסף שהגיע להתארח במלון בשבוע שעבר, שיתף כי גם לו ולבני משפחתו הצוות נתן את האפשרות להישאר במקום או לבטל את ההזמנה ללא תשלום. "הם היו בסדר איתנו, אפילו סייעו לנו למצוא מקום לינה אחר. אני ממליץ למי שסגר שם לתקופת השיפוצים ומתלבט פשוט לבטל, כי מדובר בתשלום מבוזבז על מוניות למקום וחזרה ממנו וגם זמן יקר שמאבדים בחופש".
