אירוע חריג: עכברוש חדר למטוס - הטיסה בוטלה
יותר מ-250 נוסעים נתקעו בארובה ובבונייר, לאחר שבמהלך טיסה מאמסטרדם התגלה עכברוש במטוס של חברת התעופה KLM. "המטוס היה מעל האוקיינוס, לא הייתה לטייס ברירה אחרת"

עכברוש התגלה אמש (שישי) במהלך טיסה מאמסטרדם לארובה במטוס של חברת התעופה KLM. חברת התעופה, שאישרה את הפרטים ל-RTL Nieuws, מסרה: "איננו יודעים כיצד החיה עלתה למטוס. מצב מצער מאוד עבור הנוסעים שנאלצו לחוות זאת".
עוד נמסר כי הטיסה נמשכה כרגיל. "המטוס היה מעל האוקיינוס, לא הייתה לטייס ברירה אחרת". לדברי דובר החברה "הנוסעים נותרו רגועים והצוות עקב מקרוב אחר החיה. היא גם לא התקרבה לאוכל".
עם הגעת המטוס לארובה הוא היה אמור להמריא בחזרה לאמסטרדם, אך טיסת החזור בוטלה. החברה מסרה כי "ביטלנו את טיסת החזרה משום שהיה צורך לנקות את המטוס באופן מיוחד ויסודי בגלל העכברוש".
בתוך כך יותר מ-250 נוסעים שהיו אמורים לטוס מארובה לאמסטרדם דרך בונייר נותרו תקועים, אולם סודרו עבורם בתי מלון. “זה מאוד מתסכל ולא נעים. זו גם עבורנו סיטואציה ייחודית. איני זוכר שאי פעם חווינו דבר כזה בעבר", מסר דובר החברה, שהוסיף כי נוסעים יכולים גם להגיש בקשה לפיצוי.
