mako
פרסומת

בעוד חמש שנים: מלון יוקרתי בתחנת חלל

אוכל מעולה ונוף אל כדור הארץ: חברה רוסית עתידה לפתוח את האופציה להתארח בתחנת חלל ניידת בעוד כחמש שנים, תמורת מליון דולר לחמישה לילות. יכול להיות שהנוף שווה את המחיר

טלי מליחי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
מלון בתחנת חלל
מליון דולר שווים את הנוף. הדמייה של תחנת החלל | צילום: האתר הרשמי, האתר הרשמי

כבר סיפרנו לכם על מיזמי תירות לחלל החיצון בעבר, אבל כעת מצהירה חברה נוספת כי היא פותחת לתייר את האפשרות לנפוש מחוץ לאטמוספירה, ובקרוב: אורביטל טכנולוגיות הרוסית חשפה השבוע כי בעוד חמש שנים תשיק מלון בתחנת חלל מסחרית, 217 קילומטרים מעל כדור הארץ.

מליון דולר יעלה לכם לרחף בטיל רוסי, להגיע כעבור 24 שעות אל המלון ולשהות בו חמישה ימים. המלון, שמסתובב עם תחנת החלל במסלול סביב כדור הארץ, יכול להכיל בו זמנית שישה תיירים בארבעה חדרים. התנאים, אם תהיתם, טובים: אוכל גורמה, מקלחת מעוצבת, מיטה אנכית או אופקית לבחירתכם וחלונות ענק הצופים אל נוף כדור הארץ.

מלון בתחנת חלל
איפה בדיוק ישנים פה? לא ברור | צילום: האתר הרשמי, האתר הרשמי

מלון בתחנת חלל
מיטה מאונכת או מאוזנת? מה זה משנה, ממילא מרחפים | צילום: האתר הרשמי, האתר הרשמי