מתנה ליום הנישואין: לילה בוולדורף אסטוריה תמורת 21 דולר בלבד
ג'רי ופג סאסינגהאם חגגו 60 שנות נישואין בבית המלון היוקרתי וולדורף אסטוריה שבניו יורק, ושילמו רק 21 דולר ללילה - אותו המחיר שהם הוציאו על חדר במלון בליל הכלולות שלהם. בני הזוג, ששמרו את הקבלה מאז ולכן זכו בהטבה המפנקת, לנו בסוויטה שעולה 3,450 דולר ללילה


מלון וולדורף אסטוריה (Waldorf-Astoria Hotel) בעבר שכן במקום שבו עומד היום בניין אמפייר סטייט. המלון הנוכחי ממוקם מ-1931 בשדרת פארק 301 (301 Park Avenue) במנהטן והוא בן 47 קומות, ומתנשא לגובה של 191 מטרים. הוא נמנה עם קבוצת הילטון, לצד קבוצת וולדורף אסטוריה, שמורכבת מוולדורף אסטוריה בניו יורק ווולדורף אסטוריה באורלנדו, ומלונות קונראד.

יותר שכל ממזל
ג'רי ופג, שניהם בני 83, חגגו את ליל הכלולות שלהם בבית המלון המפורסם לפני כשישה עשורים. למזלה של פג, ג'רי, שמר את הקבלה מאותו הלילה, והיא זו שהקנתה לו את ההנחה המפנקת. "ג'רי הוא איש מאוד מסודר" מספרת פג על בעלה.
וולדורף אסטוריה נוקט במדיניות שמאפשרת לזוגות שבילו בו את ליל הכלולות, לחזור למלון ולשלם את אותו מחיר ששילמו אז. אמנם המדיניות הזו אינה זוכה לפרסום, אבל בני הזוג סאסינגהאם אינם הראשונים שניצלו את ההטבה. בחודש מרץ האחרון, בני זוג מקונטיקט בילו את יום נישואיהם ה-60 במלון, תמורת 16.80 דולר בלבד - בדיוק אותו סכום שהזוג שילם עבור ירח הדבש שלהם במלון בשנת 1952.

(מקור)