מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. רלוונטי מאד לפונים בשפה העברית.

mako
פרסומת

תיירים נכנסו לאירוע אבל בתאילנד - וביקשו מהקרובים של המנוח להזמין אוכל

אירוע מוזר התרחש לפני כמה ימים בתאילנד, כששני תיירים מגרמניה שטיילו במדינה נכנסו לאירוע אבל שהתקיים בסמוך לשוק המקומי, התיישבו ליד אחד השולחנות וביקשו להזמין אוכל. מהר מאוד הם הבינו את הטעות שלהם - אבל זה נגמר בצורה מפתיעה

אילן ארנון
פורסם:
פרצו להלוויה
צילום: צילום מסך
הקישור הועתק

בכל העולם סובלים לא מעט מתיירים שמגיעים למדינה שלא שלהם ולא מתנהגים כפי שמצופה מהם, או לפחות בנימוס המתבקש. אירוע חריג שהתרחש לפני מספר ימים בתאילנד, תיעד שני מטיילים מגרמניה שנכנסו לאירוע אבל במדינה, לאחר שטעו לחשוב שהמקום הוא מסעדה.

האירוע קרה בסוף חודש ינואר, תועד, עלה לרשתות, ומאז הפך לוויראלי כמובן. בסרטון ניתן לראות את השניים יושבים ליד שולחן ומחכה לתפריט, לא מודע לעובדה שהם נמצאים בעיצומו של טקס אבל. "ניגשתי לדבר איתם, והם שאלו אם המקום הוא מתחם אוכל", סיפר אחד המשתתפים בהלוויה.

"הם הגיעו למקום לאחר שסיירו בשוק לילה סמוך ועקבו אחר ריח הבישול", הוא אומר. לאחר שהעיר להם על הטעות שעשו השניים היו נבוכים והתנצלו מאוד.

בשלב זה, לאחר שכולם הבינו שמדובר בטעות תמימה, אחותו של המנוח הזמינה את הגרמנים להישאר. היא הגישה להם חלב קר ומקלות בצק פריכים. לאחר שהתיירים סיימו את ארוחת "האבלים" שלהם, הם הודו למשפחה ועזבו את המקום.

יומיים בלבד לאחר מכן, קבוצת מטיילים מהולנד נכנסה גם היא למקום ושאלה אם ה"מסעדה" מגישה קוקטיילים. גם אותם המשפחה האבלה הזמינה לשבת איתם והגישה להם אוכל.