mako
פרסומת

"הרגיש כאילו אנחנו בתוך הסרט, זו חוויה מיוחדת"

הקרנה תחת כיפת השמיים, ג'ירפות שמגיעות והולכות ומדריך שמלווה את האורחים בכל יציאה מהחדר. במהלך טיול בטנזניה, ירין ירדני ובן זוגה הגיעו למתחם אירוח שבו הצפייה ב"מלך האריות" הופכת למציאות. "אנחנו מטיילים הרבה באירופה וארה"ב ורצינו לחוות משהו אחר"

אסף וקנין
פורסם:
צפייה ב"מלך האריות" בלב הספארי
הקישור הועתק

ירין ירדני ובן זוגה, אלעד ששון, התיישבו לצפות ב"מלך האריות" במהלך חופשה בטנזניה, כשסביבם מסתובבות ג'ירפות. את החוויה במתחם האירוח Serval Wildlife, שבאזור הקילימנג'רו, הם תיעדו בסרטון שבו נראות החיות לצד ההקרנה תחת כיפת השמיים. "היה מרגש מאוד. הרגיש כאילו אנחנו בתוך סרט", מספרת ירין בשיחה עם mako.

ירדני, בת 25 מהרצליה, יזמית ואשת שיווק, טסה לפני כשלושה שבועות עם ששון לטיול של שבועיים בטנזניה, לרגל שבע שנות זוגיות. השניים התחילו באזור הקילימנג'רו, המשיכו לנגורונגורו ולסרנגטי וסיימו בחופי זנזיבר. "אנחנו מטיילים הרבה באירופה וארה"ב ורצינו חוויה שונה ומיוחדת", היא מספרת. "נכנסנו לטיקטוק והתחלנו לחפש יעדים, ופתאום ראינו איזה יעד מטורף זה אפריקה".

אחת החוויות הבולטות בטיול הייתה השהות ב־Serval Wildlife, מתחם אירוח פרטי עם בעלי חיים במחוז סיהה שבאזור הקילימנג'רו. לדברי ירדני, היא נחשפה ברשת לסרטון של הקרנת "מלך האריות" במקום, אבל עד שהגיעה אליו לא הבינה איך אפשר להשתתף בה.

ירין ירדני ואופיר ששון

"ראיתי על זה סרטון ולא הצלחתי להבין פרטים", היא מספרת. "חשבתי שזה משהו בתשלום נוסף, או שהמקום מקשר אותך לספק חיצוני. אבל כשהגענו התברר שזו אטרקציה של המלון עצמו, ללא עלות, והיא מוצעת לכל האורחים".

פרסומת

לפני ההקרנה ישבו השניים עם יתר האורחים לתה של אחר הצהריים, כשבעלי החיים סביבם. בהמשך התיישבו לצפות בסרט, בזמן שג'ירפות התקרבו לאזור ההקרנה והסתובבו סמוך אליהם. "היו גם ג'ירפות שבאו והלכו. היה מרגש מאוד. הרגיש כאילו אנחנו בתוך סרט". לצד המפגש הקרוב עם בעלי החיים, ירדני מספרת כי במהלך שהותם לא הורשו להסתובב לבדם בשטח המתחם. לדבריה, בכל יציאה מהחדר התלווה אליהם מדריך, גם בדרך לארוחת הערב ולהקרנת הסרט.

בהמשך הטיול, לאחר שהגיעו לזנזיבר, חיכתה לירדני הפתעה נוספת: הצעת נישואים על החוף. "הוא אמר לי שיש לנו ארוחת ערב במסעדה על החוף", היא משחזרת. "בגלל שהוא היה מאוד לחוץ חשדתי ושמתי שמלה לבנה". כשהגיעו למקום, התברר לה שהחשד היה מוצדק. "כשהגענו לחוף חיכתה ההצעה. כל ההתרגשות התנקזה לרגע אחד וזה היה מושלם".

פרסומת

ומה המחיר? לדברי ירדני, עלות הטיול בן השבועיים הייתה כ־30 אלף שקל לזוג. למי שמתכננים חופשה דומה היא ממליצה לבדוק גם אפשרות להזמין ישירות דרך ספקים מקומיים. ויש לה טיפ נוסף בעקבות הטיול: "הטיפ שלי הוא להביא מטען נייד והרבה זיכרון פנוי. זה טיול שמצלמים בו בלי סוף, והסוללה נגמרת מהר".