mako
פרסומת

הדייל לנוחתים בישראל: "תז****ו מפה"

דייל של חברת בריטיש איירווייז תיעד עצמו בזמן שהוא מקלל את הנוסעים שנחתו בטיסה מלונדון לתל אביב. לטענת החברים שלו, הוא עשה את זה במטרה להראות את הכעס על היחס שהצוות קיבל מהחברה במהלך נגיף הקורונה. מהחברה נמסר: "אנחנו נחרדים מהצילומים ומהתנהגות של איש הצוות"

מערכת מדור החופש
מערכת מדור החופש
mako חופש
פורסם:
דייל מקלל
קונור סקנלון | צילום: צילום מסך
הקישור הועתק

קונור סקנלון (Connor Scanlon), דייל לשעבר בן 28 של חברת בריטיש איירווייז בריטית, העלה לפני מספר שבועות סרטון לאינסטגרם שבו הוא "מברך" את הנוסעים שיצאו מהמטוס בטיסה בין לונדון לתל אביב: "תז****ו מפה". בסרטון ניתן לשמוע את קולו של קונור, ששימש כמנהל שירות הלקוחות בטיסה, כשהוא כאמור מקלל משפחות שיורדות מהמטוס.

הסרטון הפל לויראלי במהרה וכעס רב הופנה כלפי קונור שכתב לאחר מכן: "אני יודע שלא הייתי צריך לעלות את הסרטון הזה לרשת".

דייל מקלל
תמונה מתוך הסרטון שכבר ירד מהרשת | צילום: צילום מסך

גורם שמכיר את המקרה מקרוב אמר: "ההתנהגות של קונור נבעה מתחושה קשה על כך שלא נוהגים בעובדי החברה בצורה יפה בזמן הקורונה. האקט הזה היה כמחאה על היחס כלפיהם והוא החליט להראות לעולם מה הוא חושב".

קונור העלה את הסרטון לאחר שהודיע על התפטרות מרצון מחברת התעופה. למרות זאת, הקולגות שלו מתחו עליו ביקורת וטענו שזו לא הדרך לפרוק את התסכול שלו ולא הנוסעים הם האשמים במצב. 

מחברת התעופה נמסר: "אנחנו נחרדים מהצילומים ומהתנהגות של איש הצוות. אנחנו תמיד מצפים להתנהגות בסטנדרט הכי גבוה מצד העובדים שלנו".