mako
פרסומת

תשלום של 50,000 דולר וטיול במתנה: חברת התעופה מחפשת את "הצלם הגרוע ביותר"

חברת תעופה איסלנדית השיקה קמפיין פרסומי יוצא-דופן שבו היא מחפשת את "הצלם הגרוע ביותר" כדי להוכיח שגם הוא יכול לצלם תמונות יפות של המדינה. במסגרת התפקיד, הזוכה ייצא למסע צילום בן 10 ימים ברחבי איסלנד, כאשר כל הוצאות הנסיעות ימומנו במלואן על ידי החברה, בנוסף לתשלום של 50,000 דולר עבור התמונות שיצלם וכן חשיפה בין-לאומית

אסף וקנין
פורסם:
חברת התעופה שמחפשת את "הצלם הגרוע ביותר" לטיול באיסלנד
צילום: shutterstock
הקישור הועתק

חברת התעופה האיסלנדית "איסלנדאייר" מקדמת בשבועות האחרונים קמפיין פרסומי יוצא דופן שבו היא מחפשת את "הצלם הגרוע ביותר" שייכנס למשרה זמנית בחברה ובמסגרתה הוא ייצא למסע צילום ברחבי איסלנד. זה אמיתי לחלוטין, ואתם יכולים להגיש מועמדות עד סוף השבוע הנוכחי.

באתר הרשמי של חברת התעופה נכתב כי "אנחנו רוצים להוכיח שגם הצלם הגרוע ביותר יכול לצלם תמונות נהדרות של איסלנד", ונמסר כי מי שייבחר בסופו של דבר יזכה לטיול בן 10 ימים במדינה, עם תשלום מלא מצד החברה עבור הוצאות הנסיעה, וכן 50,000 דולר עבור התמונות שיצלם וההשתתפות שלו באירוע. בנוסף, נכתב כי התמונות של "הצלם הגרוע ביותר" יופיעו בקמפיין עולמי של החברה וייתכן שיזכו לקבל במה וחשיפה גם בתערוכות ובפרסומים נוספים.

האי היימאיי איסלנד
צילום: Toivido, shutterstock

באיסלנדאייר פרסמו כמה דרישות רשמיות עבור המועמדים שרוצים להתמיין עבור התפקיד, וביניהן נמסר כי על המועמד להיות בן 21 ומעלה, בעל דרכון בתוקף, ללא עבר פלילי, וכי עליו להיות כשיר להשתתף בפעילויות פיזיות והרפתקאות בחיק הטבע.

בנוסף, בתור "טיפים" לאלו שרוצים להיבחר לתפקיד, נאמר כי ייתכן שתיבחרו במידה ותעמדו בקריטריונים הבאים: במידה ואתם מופתעים כשהתמונה "יוצאת בסדר", אין לכם עניין מיוחד בלימוד צילום או רקע מקצועי בתחום, ואתם "מאוכזבים" לעתים קרובות כשאתם מבחינים בתמונות שצילמתם בטלפון שברשותכם.

פרסומת

מיקי שפיצר, צלם טבע ונוף בארץ ובעולם, מעיד כי הזוכה המאושר יזכה להגיע למדינה מיוחדת במינה. "ביקרתי כבר 16 פעמים באיסלנד, וזה מקום שנראה כמו בינה מלאכותית", הוא מספר בשיחה עם mako. "הטבע המרהיב שטמון שם, הרי הגעש, הקרחונים, כל מה שאפשר לדמיין נמצא וקורה באיסלנד".

"צריך להיות צלם מאוד מאוד מאוד מוכשר כדי לצלם תמונות לא מחמיאות של המקום הזה", הוא מוסיף. "גם מי שלא צלם מקצועי, יכול להוציא את הנייד שלו ולצלם משם תמונות מדהימות ומיוחדות שייראו כמו בינה מלאכותית. מדובר בגימיק שיווקי מצחיק ומעניין, ואני מתקשה לראות אילו תמונות לא יהיו מוצלחות משם"